Promotia zilei
20% REDUCERE la orice comanda
Livrari din 22 August!
00 ore 00 min 00 sec

Ulei de Macese 10ml

Prezentare: 10 ml
Promotie valabila doar pe Internet inca 3 ore!

Uleiul de macese este bogata in vitamina C, un antioxidant care combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele daunatoare. Hidrateaza pielea, dizolva tesutul cicatrizat si estompeaza ridurile. Este recomandat in special pentru pielea uscata, dar si pentru cea normala. 

11,27 Lei
12,90 Lei

Stoc 8 buc.
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linoleic, linolenic, oleic si de vitamina C, cu ajutorul carora contribuie la regenerarea celulelor din epiderma si la cresterea capacitatii lor de productie de colagen si elastina, fiind considerat a fi un ulei antirid.

Uleiul de macese este un remediu pentru

  • Cicatrici, inclusiv cicatrici vechi
  • Eczeme uscate
  • Pielea uscata
  • Repara celulele deteriorate ale pielii 
  • Reduce ridurile.

Uleiul de macese ajuta in tratarea arsurilor de soare. Prin proprietatile sale antiinflamatoare reduce eficient inflamatiile cauzate de soare.

Se poate utiliza si pentru masaj, masti si impachetari corporale sau se poate adauga in compozitia produselor cosmetice: creme hidratante, masti, sampoane, balsamuri, geluri, lotiuni tonice, uleiuri de masaj, uleiuri de corp, sapunuri handmade, geluri de dus, produse pentru si dupa barbierit. Se poate adauga in proportie de 3-10%.

Citeste mai mult despre benficiile uleiului de macese aici.

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de macese (Rosa canina) 10.00 ml


Mod Administrare

A se folosi pentru uz extern.


Parerile clientilor (1 comentariu)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

varhanyovszki (sighetu marmatiei)

acum 12 zile
Excelent pentru ten
Raspunde


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -20%
    Ulei de Vitamina E 10ml
    Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze pielea expusa la razele soarelui. Uleiul cosmetic de vitamina E poate fi folosit in creme, balsame, lotiuni. Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. Tara de origine: Germania.
    9,56 Lei
    11,90 Lei
  • -20%
    Ulei de Avocado 50ml
    Uleiul de avocado este bogat in antioxidanti si vitamine, precum A, B, C, D, E, H, K si  PP.  Este un ulei recomandat pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Este recomandat mai ales pentru tenul uscat. Beneficii: regenereaza piele catifeleaza si tonifica pielea calmeaza pielea iritata are efect anti-imbatranire hraneste si regenerereaza scalpul stimul ...
    10,00 Lei
    12,50 Lei
  • -20%
    Ulei de Galbenele 10ml Adams
    Florile de galbenele respectiv extractele sunt foarte des intalnite in medicina alternativa dar si in cea alopata datorita efectelor terapeutice recunoscute si cunoscute inca din antichitate. Galbeneaua este o planta cu tulpina ramificata si paroasa, cu flori centrale de culoare galben-portocalie. O putem intalni in intreaga tara pe terenuri necultivate, pe marginea drumurilor, pe langa garduri ...
    6,80 Lei
    8,50 Lei
  • -20%
    Ulei de Jojoba 10ml
    Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de \"aurului desertului\", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste în regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aur ...
    7,92 Lei
    9,90 Lei