Ulei de Cocos BIO Virgin, presat la rece 1000ml

Prezentare: 1000 ml

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc si vitaminele A si E. Hidrateaza pielea in profunzime, tonifica, previne aparitia ridurilor si regenereaza parul. 

61,94 Lei
 

Stoc 2 buc. In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos).

Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.

Folosirea produsului in cosmetica:

Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant. 

Prepara un exfoliant anticelulitic benefic din ulei de cocos: 

Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste.

Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Citeste despre beneficiile uleiului de cocos si cum te mentine in forma!

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de cocos (Cocos nucifera) 1000.00 ml




Parerile clientilor (2 comentarii)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Gabriela (Onesti)

acum 3 luni
Cel mai bun ulei de cocos!
Raspunde

carmen (pitesti)

acum 3 luni
Foarte bun pentru plaja , iti ofera un bronz frumos si uniform.
Raspunde


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Sare roz de Himalaya grunjoasa 1-3mm 500gr
    Beneficiile sarii sunt nenumarate, avand peste 84 de minerale si urme de minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier. Aceasta sare este foarte recunoascuts si apreciata pentru aspectul ei foarte frumos cu nuante de roz, alb si rosu dar si pentru continutul de minerale si datorita proprietatilor ei terapeutice. Consumul regulat de sare de Himalaya ofera necesarul de minerale esentiale, eli ...
    3,54 Lei
  • Pudra Turmeric 500gr
    Proprietatile terapeutice multiple si neasteptate ale curcumei au fost descoperite de foarte multa vreme in medicina traditionala chineza si indiana si intarite de numeroase studii stiintifice.  Mai mult decat atat, curcuma regularizeaza functia bilei si protejeaza organismul impotriva colesterolului „rau”, jucand un rol important in diminuarea colesterolului din sange. Prin ac ...
    14,65 Lei
  • Bicarbonat de Sodiu 1kg
      Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer, bolile infectioase si nu numai! Bicarbonatul de sodiu comercializat de catre noi este fara aluminiu. Fiind unul dintre putinele de pe piata romaneasca care NU contine aluminiu, bicarbonatul de la naturisti.ro este utilizat pe scara larga si in saloanele de cosmetica si infrumusetare. Bicarbonatul de sodiu este, intr-un mod neasteptat ...
    10,71 Lei
  • Unt de Shea 65gr
    Cunoscut si sub denumirea de unt de Karite, untul de shea este o crema alba, uneori spre galben auriu, cu multe substante grase. Este extras din alunele de karite; fructe ale arborilor Mangifolia (din regiunea Savannah de vest si din Africa Centrala). Locuitorii africani considera ca untul de shea este \"aurul femeilor\" deoarece un numar foarte mare de femei sunt angajate in producerea acestui ...
    11,80 Lei