Ulei de Cocos BIO, virgin presat la rece 200ml

Prezentare: 200 ml
Promotie valabila doar pe Internet inca 12 ore!

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc si vitaminele A si E. Hidrateaza pielea in profunzime, tonifica, previne aparitia ridurilor si regenereaza parul. 

16,22 Lei
18,90 Lei

Stoc 4 buc.
In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Alege combinatia optima

 

Ulei de Cocos BIO, virgin presat la rece 200ml

18,90 lei
16,22 lei
 

Ulei de Ricin 200ml Adams

15,80 lei
13,49 lei

Economisesti 4,99 lei
29,71 lei 34,70 lei

Descriere generala

Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos).

Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.

Folosirea produsului in cosmetica:

Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant. 

Prepara un exfoliant anticelulitic benefic din ulei de cocos: 

Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste.

Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Citeste despre beneficiile uleiului de cocos si cum te mentine in forma!

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei virgin de cocos (Cocos nucifera) 200.00 ml




Parerile clientilor (4 comentarii)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Claudia (Bistrita)

acum 22 zile
Produs foarte bun. Folosesc in fiecare zi o lingurinta in cereale, salate dar si pe piele in loc de crema.
Raspunde

victoria (bucuresti (sectorul 3))

acum 5 luni
Super
Raspunde

Denisa (Galati)

acum 10 luni
Cel mai bun ulei cosmetic, poate fi folosit cu succes in hidratarea pielii, in masti faciale sau masti pentru par, de achizitionat
Raspunde

badea (Halchiu)

acum 1 an
Foarte eficient pentru afte bucale.
Raspunde

Vezi toate comentariile


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -15%
    Ulei de Ricin 200ml Adams
    Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt:VINDECA ACNEEA: Acidul ricinoleic din ul ...
    13,49 Lei
    15,80 Lei
  • -15%
    Ulei de Ricin 100ml Adams
    Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.  Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt: VINDECA ACNEEA:  Acidul ric ...
    8,41 Lei
    9,90 Lei
  • -15%
    Unt de Shea 65gr
    Cunoscut si sub denumirea de unt de Karite, untul de shea este o crema alba, uneori spre galben auriu, cu multe substante grase. Este extras din alunele de karite; fructe ale arborilor Mangifolia (din regiunea Savannah de vest si din Africa Centrala). Locuitorii africani considera ca untul de shea este \"aurul femeilor\" deoarece un numar foarte mare de femei sunt angajate in producerea acestui ...
    13,60 Lei
    16,01 Lei
  • -15%
    Ulei de macadamia 50ml
    Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor irit ...
    10,63 Lei
    12,50 Lei
  • -15%
    Ulei de Avocado 50ml
    Uleiul de avocado este bogat in antioxidanti si vitamine, precum A, B, C, D, E, H, K si  PP.  Este un ulei recomandat pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Este recomandat mai ales pentru tenul uscat. Beneficii: regenereaza piele catifeleaza si tonifica pielea calmeaza pielea iritata are efect anti-imbatranire hraneste si regenerereaza scalpul stimul ...
    10,96 Lei
    12,90 Lei