Ulei de Chimen negru 10ml Adams

Prezentare: 10 ml
Cota TVA: 19%
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
10,20 Lei
 

Stoc 6 buc. In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

Adauga comentariu


Descriere generala

Uleiul de chimen negru sau ulei de Nigella este un ulei hranitor, purifiant, ce aduce beneficii tenului problematic. 

Este util pentru pielea acneica fiind purifiant, antiseptic si antiinflamator. Ajuta in caz de micoze si diverse iritatii cutanate.

Proprietati - ulei de chimen

  •  antiinfectios cutanat
  •  purifiant, usor antiseptic
  •  antiinflamator
  •  stimuleaza regenerarea tesuturilor
  •  stimuleaza cicatrizarea
  •  contine elemente esentiale de lupta impotriva infectiilor, reactiilor alergice
  •  consolideaza sistemul de protectie a pielii
  •  circulator, decontracturant
  •  nutritiv

Recomandari in cosmetica

  •  pentru ingrijirea tenului problematic
  •  ajutor in caz de acnee, furunculi
  •  ajutor pentru pielea afectata de micoze
  •  ajutor in tratarea tulburarilor autoimune ale pielii, inclusiv eczeme si psoriazis
  •  aplicatii externe antiinflamatoare
  •  scalp iritat, matreata
  •  piele imbatranita, cu imperfectiuni
  •  masaje circulatoare, probleme ale articulatiilor


Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei de Migdale Dulci 10ml
    Uleiul de migdale este utilizat preponderent pentru masaj. Acesta este absorbit cu usurinta, nu lasa pielea grasa si ingrijeste datorita calitatilor emoliente si calmante. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii. Este recomandat pentru buze crapate si uscate si este recomandat pentru atenuarea cearcanelor. Hidrateaza pielea din jurul ochil ...
    4,83 Lei
  • Ulei Esential de Menta 10ml
    Uleiul de menta lupta impotriva senzatiei de foame, reduce apetitul, ajuta digestia, alina durerile si elimina respiratia urat mirositoare. Imbunatateste circulatia sangelui din organism, este folosit pentru ingrijirea parului deoarece declanseaza un efect de racire la nivelul capului si elimina matreata si paduchii.   Adauga cateva picaturi de ulei de menta in samponul tau: uleiul d ...
    8,79 Lei
  • Ulei de Ricin 50ml Adams
    Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.  Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt: VINDECA ACNEEA:  Acidul ric ...
    5,47 Lei
  • Ulei de Cocos 1l Springmarkt
    Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. „Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos). U ...
    18,90 Lei