Ulei de Canepa 250ml

Prezentare: 250 ml
Cota TVA: 9%
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
25,50 Lei
 

indisponibil
 



Parerea clientilor

Adauga comentariu


Descriere generala

Uleiul de canepa este un aliment care se obţine prin presarea la rece a semintelor plantei de canepa. Uleiul de canepa este deosebit de bogat în acizi graşi esenţiali poli-nesaturaţi din familia omega. Se foloseste atat in bucatarie pentru prepararea mancarurilor cat si pentru uzul cosmetic.

Depozitare: A se pastrata in ambalajul original, ferit de lumina, in loc uscat si racoros.

La temperaturi sub 100 produsul se cristalizeaza. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Tara de origine: Canada

 

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de canepa (Canabis sativa) 250.00 ml


Mod Administrare

Este recomandat pentru orice preparat culinar.


Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei Vitamina A 10ml
    Vitamina A in forma de ulei cosmetic este un lichid clar cu o viscozitate medie. Uleiul cosmetic cu vitamina A este facut din palmitat de retinil, care este o forma a acestei vitamine si odata absorbit in piele normalizeaza structura acesteia. Uleiul cosmetic cu vitamina A poate fi adaugat in orice ulei pentru ten sau corp. Regenereaza pielea afectata de razele soarelui. Stimuleaza sinteza c ...
    17,17 Lei
  • Ulei de Vitamina E 10ml
    Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze pielea expusa la razele soarelui. Uleiul cosmetic de vitamina E poate fi folosit in creme, balsame, lotiuni. Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. Tara de origine: Germania.
    9,56 Lei
  • Ulei din Alune de Padure 250ml
    Uleiul rafinat din alune de padure este unul din uleiurile cele mai apreciate in gastronomie fiind folosit in permanenta la noi si noi combinatii de utilizare in retete. Contine gliceridele aciziilor grasi (palmitic, oleic, linoleic) Depozitare: A se pastra in ambalajul original, ferit de lumina, in loc uscat si racoros. La temperaturi de sub 100, produsul se cristalizeaza. A se consuma de p ...
    18,90 Lei
  • Ulei de Susan (presat la rece) 250ml
    Este utilizat cu succes in gastronomie, deoarece ofera o savoare si un miros neimitabil salatelor si cruditatilor. Este un produs dietetic bogat in vitamina E, lecitina si minerale, si este un bun intaritor al imunitatii. Este utilizat si in industria cosmetica fiind folosit ca si ulei de corp pentru piele sensibila Ingrediente: 100% ulei din seminte de susan presat la rece. Valori nutritio ...
    19,81 Lei