Weekend promo
0 zile 00 ore 00 min 00 sec
Pulbere Iarba de Grau Eco 125gr Deco Italia
-15%

Pulbere Iarba de Grau Eco 125gr Deco Italia

Prezentare: 125 gr.
Promotie valabila doar pe Internet inca 20 ore!
Vezi toate produsele in promotie

Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
19,38 Lei
22,80 Lei

Stoc 0 buc.
 



Parerea clientilor

Adauga comentariu

Alege combinatia optima


Economisesti 4,82 lei
84,88 lei 89,70 lei

Descriere generala

Iarba de grau este aproape identica cu sangele uman. Regenereaza complet sangele. Efect puternic de detoxifiere. Contine de 2 ori mai multe fibre decat in fulgii de ovaz de 2 ori mai mult fier decat in 30 de grame de spanac.

  • Minerale: In iarba de grau se gasesc mai mult de 90 de tipuri de minerale si oligoelemente, dintre care cele mai importante sunt:
  • Fier: se gaseste din belsug in iarba de grau, fiind necesar la dezvoltarea globulelor rosii, lipsa sa ducand la anemie. Sangele plin de fier poate transporta mai mult sange catre celule, contribuind la o stare energica de functionare si de asemenea prevenind senilitatea. Testele au demonstrat ca tratamente cu suc de iarba de grau au ca efect chiar dublarea numarului de globule rosii.
  • Natriu: ajuta digestia, metabolismul. Regleaza nivelul lichidului din organism.
  • Magneziu: participa la metabolism si este foarte important pentru buna functionare a muschilor si sanatatea intestinala. Este parte componenta a oaselor si a dintilor.
  • Caliu: este elementul tineretii, fortifica muschii, infrumuseteaza pielea, controleaza greutatea.
  • Calciu: construieste oase si dinti puternici, regleaza bataile inimii.
  • Zinc: componenta a insulinei, este important in procesul de crestere a parului, in functiile ficatlui, sinteza de proteine.
  • Oligoelemente: ex: Seleniu: antioxidant primordial
  • Vitamine: Contine multa vitamina B, de la B1 la B12. Din acestea avem nevoie de cantitati mai mici, dar furnizarea continua este importanta. Vitamina B da energie, sustine sistemul nervos si digestiv. Este necesara pentru dezvoltarea creierului si corpului precum si pentru fucntionarea glandei suprarenale. Semnificativ este si continutul de B17 (laetrille, amigdalin).
  • Este cea mai bogata sursa de vitamina A si C.
  • Contine mai multa vitamina A decat salatele verzi si fructele. De asemena mai este importanta pentru procesul de crestere normala, pentru vedere si reproductie. Pe deasupra fiind vorba de carotin, provitamina A, nu prezinta risc de toxicitate indiferent de cantitate spre deosebire de vitamina A continuta in ficatul si untura de peste si in cele mai multe suplimente nutritive, care depozitate in ficat pot deveni toxice in caz de supradozaj. Contine mai multa vitamina C decat citricele sau legumele. Vitamina C este importanta pentru piele, gingii, dinti, ochi, muschi, tendoane.
  • Este de asemenea bogata in vitaminele F si K.
  • Vitamina E este solubila in grasimi, are efect antioxidant recunoscut, protejeaza inima. O cantitate insuficienta de vitamina E duce la producerea atrofiei musculare.
  • In afara de acestea in iarba de grau mai gasim o cantitate semnificativa de vitamina D, H si K. Acest suc verde poate fi considerat un aliment extraordinat bogat in vitamine.
  • Colina este de fapt membra a familiei B-complex, dar nu este considerata o vitamina, deoarece organismul nostru o poate procura din surse externe dar o si poate sintetiza. Vitamina colina se gaseste in cantitate mare in iarba de grau. Colina (choline) nu demult a fost declarata aliment de baza, participand la numeroase procese biologice importante.
  • Iarba de grau contine toti aminoacizii esentiali si inca cateva.
  • Antioxidanti: necesare pentru oxigenarea celulara, leaga radicalii liberi, diminueaza riscul de boli arteriale si ridurile pielii. Antioxidantii au de asemenea efect anti-imbatranire si pro-sanatate.
  • Proteaze: ajuta la digestia proteinelor.
  • Amilaza: ajuta la digestia amidonului si zaharurilor
  • Catalaza: previne atrofia celulelor. 
  • Lipaza: enzima care descompune grasimile.
  • Ficocianina: ajuta la formarea sangelui. 
  • Tranhidrogenaza: ajuta muschii inimii.
  • SOD(superoxid-dismutaza): se gaseste in celule, previne imbatranirea celulelor, leaga radicalii liberi.
  • Peroxidaza: ajuta la neutralizarea acizilor din organism.
  • Acid abscisic (ABA): dizolva acel strat al tumorii, care are rolul de a le ascunde de celulele care le elimina.
  • Melatonina: acest hormon este responsabil pentru toate functiile vitale. Efectul de intinerire se datoreaza proceselor pe care le influenteaza in mod favorabil- in special intarirea sistemului imunitar.
  • Enzime: Multitudinea enzimelor care se regasesc in iarba de grau dirijeaza si supravegheaza milioanele de reactii biochimice care se produc in organism. Sucul de iarba de grau, datorita continutului ridicat de enzime, intra in reactie cu toxinele si mucoasa adunata in stomac.
  • Proteine: In iarba de grau se gasesc in cantitati mari toate proteinele importante pentru organism. Contine 17 tipuri de aminoacizi, sursa perfecta de proteine, deoarece toti aminoacizii esentiali se regasesc in proprtii optime.

Pe langa apa, proteinele sunt cele mai nutritive materiale din organism. Mai mult de 50 % din partea solida a corpului uman este formata din proteine, deci putem spune ca este o importanta piatra de temelie a organismului. Corpul poate sintetiza celule noi doar din proteinele consumate. Proteinele se compun din asa numiti aminoacizi. Acestia pot fi de mai multe feluri, dar exista 9 care necesita atentie sporita. Acestia sunt aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul nostru si de aceea este foarte important ca alimentatia sa ii contina in proprtiile recomandate. In lipsa lor organismul nostru nu poate sa reproduca celule, ducand la boli, dereglari in functionarea anumitor organe si se accelereaza procesul imbatranirii. Iarba de grau contine 25% proteine, in comparatie cu ouale sau carnea care au 16 % proteine.

Proteinele din iarba de grau sunt mult mai usor de digerat decat cele din carne. Proteinele din legume si fructe se prelucreaza spre deosebire de cele din carne care cauzeza in organism mediul acid responsabil pentru boli cronice si cancer.

La consumarea proteinelor nu numai valenta chimica trebuie luata in considerare ci si faptul ca la proteinele de origine animalica ajung in organismul nostru si alte materiale nedorite: purina, colesterol, grasimi. Purina din carne este principala sursa de acid uric. Acesta se depune in rinichi, articulatii, tendoane si daca se acumuleaza in exces duce la piatra la rinichi si guta. Spre deosebire de aceste produse, proteinele din iarba de grau verde nu dauneaza rinichilor indiferent de cantitatea consumata.

Aminoacizii sunt absorbiti direct in sange- aici neutralizeaza elemente toxice (de ex. Nicotina, mercur, etc), transformandu-se in saruri insolubile. Aminoacizii sunt resposabili de completarea celulelor, productia hormonala pana la dezvoltarea muschilor, sangelui si altor organe. Sunt responsabili pentru functionarea sistemului imunitar, pentru buna functionare a ficatului si regenerarea celulelor. Chiar si lipsa unui singur aminoacid poate cauza alergii, energie scazuta si imbatranire prematura.

Beneficii:

  • creste si sustine energia organismului in mod natural
  • detoxifica si curata organismul
  • regleaza nivelul PH-ului intern prin alcalinizarea organismului
  • fortifica sistemul imunitar
  • sursa de antioxidanti
  • sursa echilibrata de fitonutrienti si carotenoizi
  • sursa excelenta de acid folic, beta caroten si vitamina C.

 



Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat