0 zile 00 ore 00 min 00 sec
Pudra De Amla 100gr Mayam
-10%

Pudra De Amla 100gr Mayam

Brand: Mayam
Prezentare: 100 gr.
Promotie valabila doar pe Internet inca 22 ore!
Vezi toate produsele in promotie

Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
8,95 lei
9,90 Lei

Stoc 0 buc.
 



Parerea clientilor

Adauga comentariu

Alege combinatia optima


Economisesti 1,16 lei
13,24 lei 14,40 lei

Descriere generala

Amla este o pudra ce se obtine din fructul arborelui Emblica Officinalis. Fructul de amla, cunoscut si sub numele de coacaze indian, foarte bogat in vitamina C, este comestibil si este utilizat pe scara larga in medicina ayurvedica indiana ca un tonic general si revigorant.

Fructul de Amla uscat si transformat in pudra fina aduce beneficii parului si scalpului: este hranitor si conditionator, promoveaza cresterea parului stimuland radacina parului, previne unele infectii ale scalpului si controleaza incaruntirea prematura. Pentru ten este purifiant, astringent, vitaminizant si tonic.

Amla se poate folosi alaturi de henna neutra, combinata cu henna saten pentru intensificarea nuantei, alaturi de henna Egipt pentru a-i tempera rosul, sau combinat cu colorantul din coaja de nuca. Nu se recomanda combinarea cu henna indigo.

Avertisment: 

Aplicat cu regularitate sub forma de masca inchide la culoare parul blond sau saten deschis.

Amla pentru PAR:

  • excelent tonic capilar
  • regenerant, stimuleaza cresterea parului
  • combate matreata
  • controleaza intr-o oarecare masura caderea parului
  • intareste radacina parului
  • previne in multe cazuri incaruntirea prematura
  • confera volum, vigoare si stralucire firelor de par
  • hraneste parul si-l ajuta sa retina apa.

Recomandari:

  • caderea parului
  • par gras
  • matreata
  • par incaruntit prematur
  • par tern
  • aplicatii regulate pe par inchis la culoare
  • sporeste actiunea colorantilor cu nuante inchise

Utilizare:

-sub forma de pasta preparata proaspat: aplicata ca atare sau impreuna cu alte ingrediente, ca masca de par

-sub forma de macerat apos: maceratul se constituie ingredient in creme capilare, lotiuni tonice, sampoane

-sub forma de macerat uleios (ulei de amla): ulei pentru masajul scalpului, ulei de par

se poate folosi si sub forma de infuzie, insa aici trebuie tinut cont de pierderea vitaminei C

Amla pentru TEN:

  • astringent, restrange porii
  • antiage, regenerator
  • vitaminizant
  • curata tenul
  • purifiant
  • confera pielii suplete si fermitate
  • antioxidant.

Recomandari:

  • potrivit pentru orice tip de piele, in special pentru tenul gras
  • ten acneic
  • ten tern, devitalizat
  • ten matur.

Utilizare:

-sub forma de pasta preparata proaspat: aplicata ca atare sau impreuna cu alte ingrediente, ca masca de ten

-sub forma de macerat apos: maceratul se constituie ingredient in tonic astringent, cleanser sau lotiune purifianta

-sub forma de macerat uleios (ulei de amla): ca faza uleioasa intr-o crema, ca atare pentru masaje revigorante

CUM SE PREPARA si SE APLICA MASCA:

Se amesteca pudra de Amla cu apa calda cat sa se obtina o pasta omogena care nu curge.

  • Pe par: 

In timp ce se raceste pasta, se umezeste parul si scalpul. Se aplica pasta prin masare si se lasa sa actioneze 10-15 minute (jumatate de ora pentru cele mai bune rezultate). Se clateste abundent folosind doar apa sau putin sampon bland, lichefiat. Folosita individual ca masca de par nu inchide parul decat daca este folosita regulat, mult timp.

Pentru par vopsit este indicat a se efectua un test pe o suvita inainte de folosire.

  • Pe ten: 

Pasta se prepara similar ca pentru par, eventual ceva mai fluida. In pasta care se aplica in mod clasic sub forma de masca pentru ten, se mai pot incorpora ingrediente active specifice. In loc de apa se poate folosi apa florala adecvata tenului.

CUM SE REALIZEAZA MACERATUL APOS:

Concentratia maceratului este optima la 10%, asta inseamna 10 gr de pudra de amla la 100 ml de apa minerala plata intr-un flacon curat, dezinfectat, se transfera apa si pudra de amla si se amesteca prin agitare. Se lasa la macerat intr-un loc racoros, ferit de lumina; se agita solutia din cand in cand dupa 24 de ore se filtreaza cu ajutorul unui filtru de cafea sau tifon triplu se foloseste imediat intrucat maceratul se altereaza repede

 



Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Te-ar putea interesaClientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat