Brand: Bauck Hof
Categorie: Paine, faina si mixuri fara gluten |
Produs ecologic / BIO |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Ingrediente: faina de spelta tip 630 ** 59%, zahar brut din trestie **, amidon de porumb *, praf de copt (agent de crestere carbonat de sodiu hidrogen, acidifiant tartrat monopotasiu, amidon de porumb *), faina de malt de orz **, faina de spelta prajita ** 0,5%, sare de mare ulei de lamaie*, zahar din trestie de zahar pudra*
**provin din agricultura biodinamica certificata
*provin din agricultura ecologica certificata
Pregatirea in doar 5 minute . Amesteca coace gata Toate tipurile de tort reusesc cu sau fara ou lapte si unt.
Amestecurile de coacere a tortului Bauckhof functioneaza intotdeauna sunt usor si rapid de preparat. Tortul cu lamaie si spelta reuseste atat clasic cat si cu o mare varietate de idei inteligente. De exemplu cu topping de fructe sau cu budinca.
Pentru productia amestecurile de coacere a tortului Bauckhof folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamica si cultivarea organica controlata. Nu adaugam aditivi ajutoare de productie sau potentiatori de aroma De aceea prajiturile au gustul bunelor.
Alergeni: spelta, orz
Valori nutritionale / 100gr:
Prezentare: 485 g