Un mix de fulgi obtinuti prin presarea boabelor de grau si secara la rece, dupa un brevet premiat. Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Brussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.
Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni dintre cele mai diverse: stari de demineralizare, anemie, rahitism, sterilitate si impotenta, tulburari ale sistemului nervos, afectiuni cardio-vasculare, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv, boli de piele, fixarea calciului in oase, restabilirea greutatii corporale optime, antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului.
Confera organismului energie, pofta de viata. Ajuta la remineralizarea tesuturilor.
Continut:
Fulgi de grau, fulgi de secara obtinuti la rece, astfel se pastreaza intacta valoarea nutritiva a cerealelor. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene. Contin grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), aminoacizi si nutrienti precum mangan, sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier, seleniu, triptofan, fosfor.
Mod de consumare:
Prezentare: 350 gr.