Ceai Podbal Frunze 50gr springmarkt

Prezentare: 50 gr.
Cota TVA: 9%
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
4,20 lei
 

Stoc 3 buc.
 


CANTITATE: 
vezi detalii

Parerea clientilor

Adauga comentariu

Alege combinatia optima

Descriere generala

Ceaiul podbal 100% natural, recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice inca din antichitate, se numara printre primele plante ale primaverii care apar, deschizandu-si florile galbene pentru hrana gazelor si albinelor. Frunzele de podbal apar mai tarziu.

Podbalul creste prin locuri argiloase, calcaroase si umede, pe crestele rapoase si malurile abrupte ale raurilor, in locuri cu coroziuni recente, in localitatile care se invecineaza cu arcul carpatin.

In scopuri medicinale se folosesc frunzele, care se recolteaza din aprilie pana in iulie. Specialistii recomanda ca florile de podbal sa nu se foloseasca in tratamentele naturiste.

  • Frunzele de podbal au insa proprietati emoliente si expectorante, coleretic-colagoge, antispastice, tonice, diuretice, secretolitice si antiinflamatoare.
  • Ceaiul de podbal este recomandat, mai ales, in tratarea bolilor aparatului respirator, cum ar fi bronsita, laringita, tusea tabagica, astmul bronsic, emfizemul pulmonar, silicoza si chiar tuberculoza, in faza incipienta.

Persoanele ragusite si chinuite de tuse ar trebui sa bea, de mai multe ori pe zi, ceai fierbinte din frunze de podbal, indulcit cu miere de albine. Acest ceai este indicat si persoanelor care sufera de afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor urinare si dispepsii.

In cazul bronsitelor cronice, se pot face inhalatii cu frunze de podbal, combinat sau nu, cu isop si cimbru. Puneti la fiert un litru de apa si, cand clocoteste, adaugati doua linguri de planta, lasati sa se infuzeze si, cu un prosop mare in cap ori un cearsaf, respirati aburii emanati.



Parerile clientilor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu


Te-ar putea interesaClientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat