☺ Reducere de -10% la toate produsele din Ingrijire personala
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Bloggers Wanted - VitaMix si bloguri de succes

Această campanie este destinată micro și macroinfluencerilor activi pe blog, YouTube și/sau social media, cărora le place să scrie sau să vorbească despre un stil de viață echilibrat și despre produse de îngrijire naturale. 

Dacă ești un blogger/influencer apreciat pentru conținutul tău și îți place să împărtășești experiențe sau aspecte de lifestyle, noi îți punem la dispoziție o gamă largă de produse de la mărci de încredere: Adams Supplements, Zanna, Youbio, Bunica Agafia, springmarkt

Dorim să colaborăm cu tine dacă ești o persoană empatică, energetică, curiosă și cu un număr semnificativ de urmăritori. Materialele realizate de tine trebuie să fie creative, deschide către publicul larg și cel mai important să fie scrise în limba română, fără greșeli gramaticale și de ortografie.

Ce îți oferim?

  • produse din brandul care te reprezintă cel mai bine
  • suport pe parcursul colaborării
  • distribuirea conținutului pe platformele de social media

Cerințe:

  • postările pe social media trebuie să includă tag-urile și hashtag-urile stabilite
  • să ai un stil de scris pozitiv
  • textul de blog trebuie să fie între 300-500 cuvinte, cu link-urile și cuvintele cheie stabilite
  • articolul trebuie să conțină cel puțin 2 link-uri directe către site-ul nostru
  • video sau fotografie tip unboxing la pachetul primit cu trimitere directă către site-ul nostru

Ne interesează influencerii din diferite categorii, precum sănătate, lifestyle, sport, mediul culinar, parenting, beauty, etc. 

În cazul în care ești interesat/ă de a colabora cu noi în acest domeniu, așteptăm propunerea ta pe adresa de email și vom analiza informațiile furnizate și te vom contacta în cel mai scurt timp dacă vom considera că îndeplinești cerințele noastre.

Contact: marketing@vitamix.ro

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.