Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sare de Himalaya: beneficii și utilizări!

Sare de Himalaya: beneficii și utilizări!
     

Sarea este alimentul pe care îl folosim zilnic!

Sarea roz de Himalaya conține 84 de minerale și urme de minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier. Are proprietăți detoxificante puternice, dizolvă toxinele și elimină substanțele nocive din organism.

Iată câteva idei de folosire:

  • ALIMENTAȚIE:

Ai știut că prin nenumărate studii a fost demonstrat faptul că pentru fiecare gram de sare de masă (clorură se sodiu) consumată, corpul tău va folosi aproximativ de 20 de ori mai multă apă celulară pentru a o neutraliza?! Sarea de Himalaya este neprocesată și nerafinată spre deosebire de alte tipuri de sare! Gustul este un pic mai intens și nu suprasolicită rinichii și vezica biliară ca sarea albă.

  • FĂ O BAIE RELAXANTĂ:

Sarea roz de Himalaya (mai ales cristalele și grunjosul) poate fi folosită ca o sare de baie! Are efecte detoxifiante la care se adaugă și efectul relaxant. Temperatura apei recomandată pentru sarea de Himalaya este de 37 grade iar durata băii recomandate este de 30 de minute. Aprinde câteva lumânări, adaugă în baie spumant și uleiuri esențiale și este deja gata atmosfera de Spa! 

  • ESTE UN EXFOLIANT GROZAV PENTRU PIELE:

În urma exfolierii cu sare de Himalaya efectul detoxifiant este și mai accentuat! Se masează pielea umedă cu aproximativ un pumn de sare, apoi se lasă să acționeze 5 minute și se clătește. Exfolierea pielii nu numai că elimină toxinele și celulele moarte ale pielii, dar stimulează și circulația sanguină și limfatică.

  • PREPARĂ SARAMURA "VINDECĂTOARE":

Turnați peste sare de Himalaya apă de izvor și asteaptă 24 de ore. Dacă cristalele de sare s-au dizolvat, mai adaugă sare. Soluția este gata în momentul când apa nu mai poate dizolva cristalele care vor rămâne depuse pe fundul recipientului. Saramura este saturată cu 26% sare și poate fi depozitată pentru timp îndelungat.

Este recomandată consumarea de o lingură de saramură în fiecare dimineată, pe stocmacul gol. Saramura din sarea de Himalaya este recomandată pentru detoxifiere, pentru diferite afectiuni ale articulațiilor, pentru eliminarea metalelor grele din organism și pentru echilibrarea pH-ului organismului. 

  • LĂMPILE DE SARE DE HIMALAYA:

Această lampă extraordinară este alcătuită din cristale de sare care acționează ca un ionizator natural. Suntem înconjurați de ioni pozitivi, supranumit și "smog electronic", create de aparatele electronice și de poluarea electronică a aerului. Lămpile de sare de Himalaya emit ioni negativi, care se leagă de ionii pozitivi, neutralizând astfel smogul electronic din casă.

Este recomandat celor care suferă de astm, alergii sau diferite afecțiuni respiratorii. Și nu numai: oferă o lumină și o atmosferă plăcută și relaxantă!

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.