☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

10 moduri de a utiliza coaja de portocală

10 moduri de a utiliza coaja de portocală
     

Poate că stiți, dar vă mai zicem încă o dată că aproximativ 35% din alimentele cumpărate sunt aruncate în gunoi. O mare parte din lucrurile care ajung în coșul de gunoi al oamenilor, pot fi utilizate în diverse feluri. Mai jos găsiți 10 metode în care puteți să folosiți coaja de portocale, lămâie și lime.

1. Puteți să scăpați de cremele foarte scumpe, pentru că coaja de portocală este ca și un burete, care absoarba uleiurile toxice. O cremă de portocală poate fi făcută foarte ușor acasă, iar produsul final nu conține nici un element toxic.

2. Puneți coajă de portocale pe lângă o fereastră, unde de multe ori aveți probleme cu molii și o să vedeți că insectele și țânțarii o să rămână în afara casei voastre.

3. Coaja de portocală împreună cu bicarbonat de sodiu elimină mirosul neplăcut din pantofi.

4. Majoritatea toxinelor în casa voastra provin din produsele de curățat. Puteți să puneți coaja de portocale în 200ml de oțet organic. Acest amestec trebuie să rămână în frigiderul vostru timp de 1 săptămână, după care puteți să-l folosiți pentru curățarea bucutăriei sau a băii.

5. În bucătărie dacă mobila voastră este plină cu pete de apă, puteți să folosiți coajă de portocală pentru eliminarea acestora.

6. Pentru un miros mai plăcut în casa voastră, puteți să amestecați coajă de portocală cu puțină zeamă de lămâie, apa și scorțișoară. Toată lumea va întreba ce odorizant folosiți de miroase atât de plăcut în casa voastră.

7. Dacă vă place mirosul de portocale, puteți să faceți foarte ușor lumânări folosind puțin ulei de măsline.

8, Cojile de portocale sunt foarte bune pentru a aduce strălucire lemnului, mobilei, ușii, etc. Pur și simplu folosiți partea albă a coajei de portocale pentru a beneficia de o mobilă strălucitoare.

9. Coaja de portocală poate să absorbă umezeala din punga zahărului brun, ceea ce înseamnă că nu o să mai aveți probleme cu cuburile mari.

10. Aruncați coaja de portocală și alte fructe citrice într-o groapă de compost și folosiți acest amestec în grădină voastră. 

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.