DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Tribulus Terrestris: ce este?

Tribulus Terrestris: ce este?
     

Tribulus terrestris sau Colții Babei este o plantă cultivată mai ales în China, India și Africa. Este folosită de secole întregi: grecii o foloseau ca un diuretic, în China era folosită ca un antihemoragic, iar în Africa de Sud era folosită ca un antiinflamator, dar cea mai renumită era pentru proprietățile sale ca afrodiziac natural!

Tribulus Terrestris conține un ingredient activ numit protodioscin: beneficiile asupra sănătății sexuale se datorează acestui ingredient. Tratează deficiențele hormonale la bărbați și la femei, infertilitatea și disfuncția sexuală masculină, crește libidoul, îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor și contribuie la reducerea în volum a prostatei. Așadar, disfuncțiile erectile pot fi tratate și pe cale naturală, cu ajutorul plantei Tribulus Terrestris. 

Știai că Tribulus Terrestris este bun și pentru slăbit?! În cazul  persoanelor cu surplus de  kilograme și cu ficatul supraîncărcat cu zahăr și grăsimi, aceasta plantă ajută în descompunerea grăsimilor, scade glicemia și nivelul de colesterol și accelerează fluxul biliar. 

Se spune că în anii '70, în Europa de Est, era arma secretă a sportivilor, fiind o alternativă excelentă (naturală) pentru steroizii anabolizanți sintetici. Tribulus Terrestris nu numai că crește musculatura dar grăbește și recuperarea musculară după efortul fizic. În urma unui studiu efectuat, s-a constatat că această plantă poate crește cu până la 72% hormonul luteinizant la bărbați, un hormon care stimulează producția de testosteron.

Citește mai mult despre Tribulus Terrestris și efectele sale benefice aici: http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/tribulus-terrestris-and-male-hormones/

 

 

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.