☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Vitamine ANTI-AGE, care te vor menține tânără!

Vitamine ANTI-AGE, care te vor menține tânără!
     

"Dacă începeți să urmați o dietă bogată în fructe, legume și antioxidanți, veți reuși cu siguranță să contracarați unele dintre efectele îmbătrânirii. Doar fiindcă aveți peste 50 de ani nu înseamnă că nu puteți să obțineți efectele dorite acum. Încercați o dietă sănătoasă și adăugați alimente sănătoase în cadrul regimului alimentar, indiferent de vârstă" spune doctorița Patricia Farris (potrivit www.huffingtonpost.com).

În lumea asta modernă alimentația nesănătoasă, poluarea și stresul pot accelera procesele de îmbătrânire! Există vitamine și minerale care ne pot ajuta în acest sens. Prin utilizarea lor putem încetini îmbătrânirea și elimină oboseala. Iată numai câteva care sunt indicate să fie incluse în dieta oricărei persoane, indiferent de vârstă (conform medicului american Patricia Farris):

VITAMINA C este cea mai eficientă vitamină în sinteza colagenului. Lipsa sau nivelul redus de vitamina C este strâns legată de sinteza deficitară a colagenului. Colagenul se găsește în piele, în sistemul optic al ochiului, în oase, în mușchi și tendoane, iar odată cu înaintarea în vârsta producția de colagen natural scade, astfel integritatea structurală a țesuturilor este redusă.

VITAMINA A este un antioxidant puternic care acționează din interiorul celulelor și are efecte asupra unor receptori care fac celulele să funcționeze așa cum funcționez celulele tinere (conform medicului Patricia Farris). Vitamina A se poate găsi și în forma de ulei cosmetic, care este recomandat în special pentru tenul matur și uscat. Vitamina A crește activitatea enzimelor cutanate, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la prevenirea apariției ridurilor.

Image result for snowflake mark Știai că vitamina E ajut la reglarea vitaminei A din organism?!

VITAMINA E este un antioxidant foarte puternic care ajută la hidratarea pielii. Această vitamina reduce apariția cicatricilor și a arsurilor prin hrănirea pielii. Vitamina E în forma de ulei cosmetic hidratează pielea și contribuie la regenerarea elasticității acesteia. Pe lângă faptul că este un antiinflamator și antioxidant, protejează pielea împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi.

VITAMINA D este foarte importantă pentru sănătatea sistemului osos! "Unul dintre lucrurile care pot schimba înfățișarea cuiva este deteriorarea sistemului osos, în sensul scăderii densității osoase. Ani de zile ne-am concentrat doar pe colagen, dar acum știm că în procesul de îmbătrânire organismul pierde grăsimi, colagen și densitate osoasă. Cu cât oasele sunt mai sănătoase, cu atât structura osoasă a organismului este mai solidă, iar trupul arată mai bine", spune medicul Patricia Farris.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.