Luna Apiland
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Untul de cacao vindeca cicatricile?

Untul de cacao vindeca cicatricile?
     
Da, este adevărat oameni de știință, doctorii și pacienții sunt de acord cu faptul că folosirea acestui extract vegetal de grăsimi poate trata cicatricile. Untul de cacao este extrem de benefic acelor persoane care au problem cu cicatrici vizibile si inestetice mai ales cele aflate pe față sau pe mâini. 
Untul de cacao este folosit deja de foarte mult timp, ori ca ingredient de înfrumusețare ori ca parte a unui unguent sau cremă. Majoritatea oamenilor nu vor folosi untul de cacao brut direct pe piele, însă mulții o să cumpere produse care au în conținut acest ingredient deoarece știu că o să aibă efecte benefice asupra tenului.
În tratarea cicatricilor untul de cacao este benefic din mai multe puncte de vedere:
• hidratează pielea
• ajută la regenerare 
• protejează împotrivă vremii.
Untul de cacao va potrivi culoarea țesutului cicatrizat cu restul pielii, transformându-l în aceleași nuanța și textura. Odată ce rana s-a vindecat se poate folosi untul de cacao pentru protejarea pielii sensibile de pe cicatrice și din jurul ei împotriva efectelor vremii. 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.