Ziua Zanna
toate produsele cu -16% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile uleiului Inca Inchi

Beneficiile uleiului Inca Inchi
     

Uleiul Inca Inchi este obținut din semințele de Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis), o plantă din pădurile tropicale din regiunea Anzilor, America de Sud (în special Peru). Indienii din jungla amazoniană folosesc acest ulei de mii de ani, încă din vremea incașilor, de aici vine și numele lui de "Alunele Incașilor".

Acest ulei este renumit pentru conținutul sau bogat de acizi grași, față de alte uleiurile vegetale. Are un conținut de 48% omega 3 (50 de ori mai mare decât uleiul de soia), 37% omega 6 și 8% de omega 9. Este îmbogățit cu vitamina A și E și este o sursă excelentă de iod. Acest elixir extraordinar este folosit mai ales în cosmetica, destinat pentru resconstruirea, repararea și protejarea părului și epidermei. Are efecte anti-aging puternice, luptând cu semnele timpului și protejând împotriva radicalilor liberi. Restabilește stratul protector al pielii și oferă o hidratare intensă întreaga zi. Datorită texturii uscate, este recomandat mai ales pentru tenul gras.

Conform unui studiu din 2006 iulie, de către Department of Food Science and Human Nutrition in USA, uleiul de Inca Inchi este un antioxidant foarte puternic. Citește mai mult despre acest studiu și alte studii despre acest ulei aici: http://www.sacha-inchi-oil.com/research.html

 

 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ultimele promotii

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.