Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiul de ricin ajută la menținerea unui păr sănătos

Uleiul de ricin ajută la menținerea unui păr sănătos
     
Deși, folosind ulei de ricin părul poate deveni greu, încărcat, dar, datorită beneficiilor sale uimitoare eforturile suplimentare se vor vedea cu siguranță. Uleiul de ricin conține unele substanțe nutritive excelente, cum ar fi vitamina E, minerale și proteine, care sunt necesare pentru un păr sănătos. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și antifungice.
 • Combate căderea părului
Pierderea părului este cea mai comună problemă în ziua de astăzi. Căderea poate fi din diverse motive, cum ar fi coafarea acestuia folosind ustensile preîncălzite, infecții și mătreață. Dar, cu utilizarea uleiului de ricin această cădere a părului poate fi oprită. Masați părul de la rădăcini și până la vârfuri cu câteva picături de ulei de ricin. Lăsa-ți uleiul să acționeze pentru o oră sau două, apoi clătiți cu apă din abundență.  Acidului ricinoleic, care este prezent în uleiul de ricin ajută la protejarea părului și stimulează circulația sângelui bogat de nutrienți pentru scalp.
 • Stimulează creșterea părului
Dacă doriți să va crească părul tău în câteva săptămâni, atunci nici un alt ulei poate fi la fel de bun ca ulei de ricin. Când utilizați acest ulei în mod regulat pe scalp, acesta stimulează circulația sângelui la foliculii, ceea ce duce la creșterea părului. Acesta furnizează chiar și omega-6 acizi grași esențiali de care are nevoie pentru o creștere sănătoasă. Aplicați uleiul și lăsați-l peste noapte, acoperit cu un prosop, apoi a doua zi spălați părul bine.
 • Reduce despicarea vârfurilor și ruperea părului
Vârfurile despicate și ruperea cu usurință a părului sunt semne ale unui păr nesănătos. Deoarece uleiul de ricin este umplut cu substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitamina E, aminoacizi, și omega-6 acizi grași, acesta vă poate ajuta împotriva ruperii părului. Uleiul pătrunde adânc în scalp și netezește cuticulele de păr aspru. Deoarece, ulei de ricin este foarte lipicios, se poate amesteca cu uleiuri ușoare, cum ar fi de măsline sau de jojoba pentru aplicare mai ușoară.
 • Hidratează părul
Acizii naturali Omega-9, prezenți în acest ulei, ajută menținerea hidratării părului și a scalpului. Deci, acesta este un balsam excelent pentru părul dumneavoastă. Puteți aplica uleiul de ricin pe păr cu cel puțin 15 minute înainte de a utiliza un șampon. Acest lucru vă ajută pentru a face părul neted, moale, ușor la descâlcit. Puteți adăuga, de asemenea, uleiul de ricin în balsamul de păr preferat pentru a absorbi în beneficiile sale.
 • Ulei de Ricin 50ml, Zanna

  Ulei de Ricin 50ml, Zanna

  8,90 lei
  Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit de sute de ani, atât pentru uz intern, cât și cel extern, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. Unele dintre beneficiile acestuia ca și produs cosmetic sunt:VINDECĂ ACNEEA:&nbs ...
 • Ulei de Ricin, 200ml, Zanna

  Ulei de Ricin, 200ml, Zanna

  18,69 lei
  Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atât pentru uz intern, cât și extern de sute de ani, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. BeneficiiVindecă acneaAcidul ricinoleic din uleiul de ricin lucrează p ...
 • Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

  Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

  12,99 lei
  Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atât pentru uz intern, cât și extern de sute de ani, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. BeneficiiVindecă acneaAcidul ricinoleic din uleiul de ricin lucrează p ...
 • Ulei pentru par si unghii cu Ricin si Vitamina A, 150ml, Zanna

  Ulei pentru par si unghii cu Ricin si Vitamina A, 150ml, Zanna

  24,80 lei
  Uleiul de  ricin este cunoscut din vechi timpuri pentru hidratarea pielii scalpului, reducerea mătreții și pentru a îmbunătăți strcutura firului de păr. Uleiul de ricin provine din boabele de ricin, fiind un ulei bogat în acid ricinolei (acid gras cunoscut pentru combaterea inflamației).Beneficiile uleiului de ricin asupra părului:crește circulația sanguină la nivelul ...

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.