DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante pentru creșterea părului

Plante pentru creșterea părului
     

Pierderea părului poate fi un șoc atât pentru bărbați cât și pentru femei. Căderea părului poate fi cauza lipsei de vitamine, metabolismul lent sau circuația sângelui nu este bună.

Prepară acasă a unei tincturi pentru creșterea părului și îngrijirea scalpului.


Mesteacăn
Este un copac flexibil cu frunzele orientate în jos, frunzele au mărimi de ouă, 3-7 cm lungi. Frunza uscată conține saponinei, zahăr.

Urzică
Urzica se poate găsi în orice parte a țării, putând ajunge și la o lungime de 1 metru. Frunza uscată este folosită ca și plantă medicinală, conține glicozide, formic, vitamina B, C și zahăr.

Brusture

În medicină sunt folosite 3 specii de brusture: brusturele mare, brusturele mic și brusturele cu pânză de paianjen, dar cel mai eficient este brusturele mic. Se folosește rădăcina plantei. Pentru creșterea părului este buă doar tulpina de un an. Brusturele în forma uscată conține puțin ulei esențial, ceară, zahăr și aciză organici.

Amestec pentru creșterea părului
Ingrediente

  • 5 linguri de frunze de mesteacăn
  • 5 linguri de frunze de urzica
  • 5 linguri de rădăcină de brusture
  • 2 linguri de floare de lavandă
  • 5 linguri de scoarță de salcie
  • 5 linguri de floare de mușețel


Amestecă frunzele uscate și fierbe cu un litru de apă apoi lasă-l deoparte pentru 20 de minute. După ce ți-ai spălat părul masează-l cu amestecul acesta. Folosește-l de două ori pe săptămână.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.