⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

La ce ne poate ajuta vitamina E

La ce ne poate ajuta vitamina E
     
Beneficiile vitaminei E asupra organismului sunt numeroase și multe dintre ele nu le știm. Printre multe altele, vitamina E este bună pentru piele și pentru inimă. În prezent sunt în derulare multe studii privind beneficiile vitaminei E asupra organismului, ceea ce înseamnă că încă nu se știe totul despre cum ajută această vitamină corpul uman. Life 123, citat de ziare.com, prezintă câteva dintre acestea.
 
Pilulele de vitamina E sunt de fapt o combinație de opt compuși antioxidanți. Un antioxidant este o substanță care previne deteriorarea celulelor. Împreună aceste opt piese de puzzle formează un puternic antioxidant numit vitamina E.
 
Vitamina E este o minune atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Ajută la hidratarea pielii și este folosită în fabricarea multor produse de îngrijire. Această vitamină reduce apariția cicatricilor și a arsurilor prin hrănirea pielii. Pentru că vitamina E ajută la reglarea vitaminei A din organism este importantă pentru menținerea sănătății pielii.
 
Vitamina E este o parte importantă a oricărui organism sănătos. Fiind una dintre vitaminele necesare organismului, vitamina E ajută la creșterea imunității. În afara faptului că este importantă pentru păr și piele, vitamina E stimulează sănătatea ochilor. De asemenea, ajută corpul să utilizeze în mod eficient vitamina K și ajută la coagularea sângelui. Dacă vei avea o dietă bogată în vitamina E, vei putea suporta mult mai ușor durerile premenstruale și cele ale menopauzei.
 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ce este Matcha?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.