OFERTA ZILEI ⚡ Reducere de -30% la fiecare 4-lea produs
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile uleiului din sâmburi de struguri

Beneficiile uleiului din sâmburi de struguri
     

Uleiul din sâmburi de struguri este un adevarat elixir al frumuseții! Prima dată a fost fabricat doar în Franța și în Italia și a fost utilizat numai în alimentație. Apoi a fost utilizat extern, în cosmetică, pentru că este ușor resorbit de piele, oferindu-i acesteia remarcabile proprietăți anti-ageing. Este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes în tonifierea și curățarea pielii. Are un efect tonic și revigorant, penetrează rapid epidermă, protejând împotriva radicalilor liberi și a razelor UVA și UVB. Are un rol antioxidant extraordinar. Studiile arată că uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidantă de 50 de ori mai mare decât a vitaminei E și de 20 de ori mai mare decât a vitaminei C. Este bogat în acizi grași Omega 3 și 6, vitamina E, F și procianidine.

Uleiul din sâmburi de struguri poate fi utilizat sub formă de masaj facial, corporal sau capilar. Poate să fie o bază pentru diverse creme, măști antirid, loțiuni exfoliante preparate acacă. Recomandăm o mască de față hand-made foarte simplă din ulei din sâmburi de struguri:

Se amestecă 4 linguri de ulei din sâmburi de struguri cu o lingură de sare de mare, folosind o lingură sau chiar propriile degete. Cu grijă și mare atenție la zona sensibilă a ochilor, se aplică pasta obținută și se întinde uniform. Se lasă să acționeze 5 minute, apoi se șterge ușor cu un prosop moale. Se clătește fața cu apă căldută și se șterge cu un prosop foarte moale, tamponând pielea.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Lapte matern sau lapte praf?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.