Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 lucruri esențiale care să nu lipsească din bagajul pentru concediul de vară

5 lucruri esențiale care să nu lipsească din bagajul pentru concediul de vară
     

Cine nu se simte copleșit/ă de muncă după un an intens de muncă, cu multe obstacole și stres? Dar așa-i că toate au fost depășite cu ambiție și cu gândul la mult așteptata vacanță de vară, cu multe idei pentru planurile de călătorie? Iată, în sfârșit concediul se ivește la orizont, vremea dă semne de revenire, unora gândul le zboară la cum vor sta întinși la plajă, fără niciun stres, ascultând zgomotul valurilor cum se sparge de țărm și simțind briza cum adie, alții se văd deja pe cărări de munte, prin păduri, în drumeții, pe jos sau cu bicicleta, respirând aerul curat de munte. Ce mai lipsește sunt doar bagajele care trebuie făcute. Cu siguranță, unii și-au făcut lista cu cele necesare din timp, și-au notat în agendă ce au nevoie, alții au o listă doar în minte și pe ultima sută de metri încep să împacheteze. 

Ei bine, haideți să facem o trecere în revistă a celor mai importante produse care nu trebuie să lipsească din bagajul de călătorie.

Loțiuni cu SPF pentru plajă

Deoarece vara ne expunem pielea la razele soarelui, care sunt mult mai puternice și ne pot afecta în puțin timp, este bine să avem o rutină a îngrijirii pielii pe care să o ”luăm” cu noi și în concediu.Pentru protecția solară, la plajă, alege o loțiune în funcție de nevoile pielii tale, de preferat cu un factor de protecție cât mai ridicat, SPF 30 sau 50, și aplică loțiunea într-un strat generos pe toată suprafața corpului, fără să omiți urechile, gâtul, fața, labele picioarelor, mâinile. 

Cremă hidratantă

După baia sau dușul zilnic se aplică o cremă hidratantă și nutritivă, pentru a menține gradul optim de hidratare a pielii. O atenție sporită trebuie acordată decolteului, mâinilor și călcâielor.

Șampon hidratant pentru păr

Deși efectele radiațiilor la nivelul părului nu sunt la fel de nocive precum cele resimțite la nivelul pielii, nu trebuie neglijată îngrijirea părului. Pe lângă purtarea unei pălării cu bor lat, după o zi petrecută la soare oferă un plus de rezistență părului folosind șampoane care îl hidratează în profunzime, îl fortifică de la rădăcină până la vârfuri și îi conferă un luciu intens și strălucire.

Balsam de buze hrănitor

Să nu uităm de protecția solară la nivelul buzelor. La fel ca restul pielii și buzele sunt afectate de razele ultraviolete ale soarelui, rezultatul fiind arsuri solare, o îmbătrânire prematură și chiar cancer. Cea mai bună formă de protecție solară o reprezintă balsamul de buze. 

Protecție împotriva țânțarilor

Concediul înseamnă și plimbări în natură, ieșirea seara la o terasă, însă, din nefericire, este perioada favorabilă țânțarilor. Pentru a evita apariția unor boli cauzate de înțepăturile de țânțar, folosește un spray anti țânțar sau apă de lavandă, care nu doar ține departe țânțarii, dar și tratează înțepăturile acestora. 

Bagajul odată făcut, plecarea în vacanța mult așteptată bate la ușă. 

 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.