⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 idei cum să-ți menții copilașul hidratat pe timp de vară

5 idei cum să-ți menții copilașul hidratat pe timp de vară
     

Copii cărora le place să fie în aer liber ar trebui să li se permită să petreacă cât timp vor în aerul liber. Acest lucru le oferă o mare oportunitate de a explora, mai ales în lunile mai calde însă trebuie să îți dai seama cum să le menții nivelul de hidratare. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta:

  1. Fă hidratarea pentru copii cât mai interesantă –  O opțiune este congelarea fructelor în cuburi de gheață, această gustare va fi delicioasă și hidratantă. Alege fructele preferate ale copilului tău, taie-le în bucăți, pune-le într-o tavă, adaugă apă și la congelator cu ele.
  2. Oferă-i apă într-un mod distractiv – Poți achiziționa cupe și paie interesante în diferite culori. Dacă achiziționezi o ceașcă numai pentru ei, atunci vor recunoaște că este a lor. În cele din urmă, când le este sete, vor căuta ceașca lor.
  3. Fă hidratarea cât mai gustoasă – Unii adulți nu beau prea multă apă deoarece sunt de părere că este nearomată. Dacă adulții nu beau apă, este dificil să îi faci pe copii să o facă. Dacă celor mici le este sete, pot să ceară sucul în locul apei. Poți face compromisuri. Amestecă trei părți de apă cu o parte din sucul lor preferat. Acest amestec le oferă suficientă apă pentru a se hidrata și oferă un gust aromat băuturii.
  4. Fă hidratarea cât mai vizibilă – Părinții știu că bebelușul lor necesită atenție non-stop. Înainte ca bebelușul tău să înceapă să rostească cuvinte, ei știu ce simt. De obicei ei își exprimă dorințele prin plâns sau atingerea obiectelor. Prin urmare pentru a menține bebelușul hidratat, fă vizibile recipientele pentru apă, ceai. Poți să faci același lucru și în cazul copiilor mai mari. Așează sticlele cu apă în bucătărie unde sunt ușor vizibile.
  5. Cumpără sticle de apă refolosibile – Pentru a hidrata un copil mic sau un copil de orice altă vârstă care poate bea lichide pe cont propriu, ia în considerare investițiile în sticle de apă refolosibile. Copii au simțul lucrurilor care le aparțin. Sticlele de apă refolosibile sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, culori, stiluri, precum și prețuri.

 

Deshidratarea poate duce la oboseală, amețeli și letargie. Ia aminte la aceste sfaturi și copilul tău va fi hidratat corespunzător!

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.