Ulei de Cocos BIO Virgin, presat la rece 500ml

Prezentare: 500 ml
Promotie valabila doar pe Internet!

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc si vitaminele A si E. Hidrateaza pielea in profunzime, tonifica, previne aparitia ridurilor si regenereaza parul. 

28,56 Lei
34,41 Lei

Stoc 5 buc.
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos).

Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.

Folosirea produsului in cosmetica:

Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant. 

Prepara un exfoliant anticelulitic benefic din ulei de cocos: 

Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste.

Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Citeste despre beneficiile uleiului de cocos si cum te mentine in forma!

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de cocos (Cocos nucifera) 500.00 ml




Parerile clientilor (4 comentarii)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

vulpe (Navodari)

acum 3 luni
Super bun si l-am luat la super pret
Raspunde

Elena (Harghita)

acum 7 luni
Folosesc acest ulei de cocos care are miros si gust de cocos foarte bun,il folosesc si la gatit si pe par pe piele,si dupa ce ma arde un pic soarele,la funduletul copilului,sunt multumita de acest produs:)
Raspunde

alexe (rasnov)

acum 7 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

viorica mihaela (floresti)

acum 7 luni
ft bun!!
Raspunde

Vezi toate comentariile


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei de Ricin 200ml Adams
    Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.  Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt: VINDECA ACNEEA:  Acidul ric ...
    12,02 Lei
  • -68%
    Ulei din samburi de Cirese 10ml Adams
    Propietati: bogat in acid oleic absorbtie rapida ideal pentru tratamentul pielii sensibile hidratant pentru pielea matura indeparteaza matreata promoveaza productia de colagen este un antiinflamator natural stimuleaza cicatrizarea pielii.   Poate fi folosit in fabricarea sapunurilor, a balsamelor de buze sau a unturilor si lotiunilor de corp dar si scrub-uri de baie si uleiuri d ...
    1,99 Lei
    6,24 Lei
  • -76%
    Ulei din samburi de Pepene 10ml Adams
    Gustos, zemos, ieftin, usor de procurat, pepenele este nu doar un aliment, ci un extraordinat medicament. Prin presarea la rece a semintelor uscate pe pepene rosu se obtine un ulei galben, deschis la culoare, bogat in acizi grasi, Omega 6 si 9, Vitamina A, B si C. Uleiul de seminte de pepene este indicat atat pentru pielea uscata deoarece o hidrateaza cat si pentru pielea matura sau grasa predis ...
    0,99 Lei
    4,19 Lei
  • Bicarbonat de Sodiu 500gr
    Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer, bolile infectioase si nu numai! Bicarbonatul de sodiu comercializat de catre noi este fara aluminiu. Fiind unul dintre putinele de pe piata romaneasca care NU contine aluminiu, bicarbonatul de la naturisti.ro este utilizat pe scara larga si in saloanele de cosmetica si infrumusetare. Bicarbonatul de sodiu este, intr-un mod neasteptat, un rem ...
    5,80 Lei