Germenii de schinduf au o aroma caracteristica de curry. Se potrivesc cu paste si mancaruri de orez.Ingrediente:100% seminte de schinduf pentru germinare.
Cu un gust acrisor delicat, este ingredientul de baza pentru infuziile de fructe, impreuna cu macesele, oferind acea culoare rosie atractiva ceaiurilor de fructe.Ingrediente:100% hibiscus.
Afumat cu lemn de fag si brad, conform retetei traditionale.Gustul delicios a sarii afumate se potriveste bine cu tocanite, tochituri, fripturi si gratare (recomandat la un steak) si peste. Adaugati la sfarsitul gatitului.Ingrediente:sare de mare afumata.Cu o culoare bej-aurie si un gust placut de fum este recomandat atat la asezonarea unor bucate la care doriti sa obtineti gustul de ...
Este cunoscut, din traditia populara, ca stinge setea in zilele calde consumul ceaiului preparat cald sau rece. Un ceai usor cu o aroma intensa de lamaie.Ingrediente:100% verbina.
Seara a venit, noapte buna! Acest ceai cu roinita, flori de soc si musetel baut inainte de culcare insoteste Ingerasii Strengari fericiti in pat.Neindulcit si fara adaos de aromeIngrediente: Roinita*, frunze de mur*, frunze de mur dulce* (tian cha), flori de soc*, cimbrisor*, musetel*, albastrele*, levantica*.*ingrediente certificate ecologicMod de preparare: turnati apa fierbinte ( ...
Arbore genealogic impresionant! Pe lângă galangal și turmeric, acest tubercul minunat aparține familiei de ghimbir. Picanteria rămâne în familie! Prietenia dintre curry și ghimbir se resimte în bucătăria asiatică. Aroma sa de lămâi este în contrast puternic cu alimentele dulci. Poți să experimentezi!Ingrediente:Ghimbir EcologicMod de prezentare:30 gra ...
Levantica elimina tensiunile nervoase, este eficient impotriva insomniei –realizati un scurt masaj relaxant la ceafa sau pe talpa (diluat in ulei vegetal). Efectul sau calmant este util in cazul stresului, tahicardiei, palpitatiilor.Trebuie sa acordati atentie achizitionarii dat fiind faptul ca, in general, lavanda este vanduta ca levantica (un hibrid mult mai economic). Pentru siguran ...
Ceai Amestec Mirodenii și Plante! Așează-te confortabil după o zi grea de lucru și odihnește-te. Savurează acest ceai și relaxează-te. Încălzește-ți inima! Ingrediente:50% Ghimbir Ecologic, Frunze de mur Ecologic, Echinacea Ecologic, Frunze de Cânepă Ecologic, Roiniță Ecologic, Hrișcă prăjită Ecologic, Mușețel Ecologic, Levănțică Ecologic.AȘA E GUSTU ...
Ceaiul de Fenicul este incalzitor si potoleste setea, cu un gust dulce, recomandat atat cald cat si rece (adaugati putina zeama de lamaie, devine un exceptional revigorant!Ambalaj compostabil. Ingrediente: 100% fenicul**inrgedient certificat ecologicMod de preparare: peste ceai se adauga apa si se lasa la infuzat timp de 10 minute. A se pastra la loc uscat si racoros.
Sirop de soc Sonnentor fara adaos de zahar, indulcit cu concentrat de mere. Pentru consum se dilueaza cu de 12 ori mai multa apa.Produs bio vegan fara alergeni, procesat in sistem carbon neutru (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera).Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditiona ...
Un amestec de nelipsit in paste, pizza, lasagna. Ideal si la asezonarea altor preparate din bucataria italiana: paste, bruschete, supa minestrone.Ingrediente: busuioc*, oregano*, cimbru*, leustean*.*ingrediente certificate ecolgoic AT-BIO-301Pastrati intr-un loc uscat si racoros.Produs in Austria
Mult mai mult decât condiment. Motiv pentru Columb să traverseze marea, către India.Sfat: se adaugă la mijloc, spre sfârşitul gătitului, pentru a-şi menţine aroma.Piper Nigrum
Amestec de mirodenii direct din India.Cratitele vor fi golite rapid folosind acest amestec de mirodenii. Preparatele indiene cu linte, naut si legume au nevoie de o atingere picanta. Adaugati la sfarsitul gatitului, astfel aromele fine ies cel mai bine la iveala.Folosit in tocanite de legume, linte, naut si orez, de nelipsit la toate mancarurile din bucataria Indiana. Adaugati spre sfarsitul gatit ...
Compozitie:100% ghimbir. Indicatii:Ghimbir - un ceai din indepartatul Est Asiatic cu o nota de prospetime si picanta! In medicina ayurveda, ghimbirul este numit "fierbinte" - aduce foc in corp.
Condiment specific indian. Ingrediente: turmeric, coriandru, chimen, mustar galben, boia iute, schinduf, fenicul, busuioc, ghimbir, rozmarin, oregano, cimbru, usturoi, salvie.
Ingrediente:75% sare de marepraf de drojdierozmarinleusteancimbrutarhonmararoreganobusuiocroinitafeniculmaghirananasonchimenleurda.O calatorie intr-o alta lume! Recomandat la salate, supe, tochituri, sosuri, fripturi...foarte rafinat.