Luna Pro Natura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Calea naturala pentru sporirea fertilitatii

Calea naturala pentru sporirea fertilitatii
     

Cel mai fericit moment din viata unui cuplu este aparitia unui copil. Sarcina este in mod normal o calatorie fericita, de la concepere pana la nastere, insa daca apar dificultati la concepere aceasta poate fi o calatorie indelungata incarcata cu ingrijorari si complicatii.

Ne este greu sa percepem ca si noi am fost niste particule miscroscopice. Din puncte de vedere fiziologice existenta noastra nu incepe la nastere ci ea se dateaza cu 9 luni inainte de venirea pe lume.

Modul de alimentatie constituie cel mai important factor.

Mierea este un aliment excelent, un adaos alimentar la fel cum strugurii, merele, afinele care constituie surse principale de minerale necesare dezvoltarii fatului.  Timp de mai multe secole mierea a fost folosita pentru imbunatatirea fertilitatii. Bogata fiind in mirerale si aminoacizi benefici pentru sistemul reproducator si care ajuta la functionarea ovarelor. Ea imbunatateste fertilitatea masculina si feminina. 

Mierea poate creste nivelul de testosteron din corp. Virilitatea sexuala este legata de trei organe ale unui barbat, organe care folosesc pentru a avea energie glucoza si fructoza. O doza de miere poate creste nivelul de oxid nitric in sange. 

Este indicat ca barbatii sa manance doua linguri de miere in fiecare seara inainte de culcare. 

Pentru femei este recomandat sa manance jumatetea de lingura de miere cu un pic de scoltisoara, in fiecare seara  inainte de culcare.

 Este bine de stiut ca si fructele de goji sunt recunoscute de catre specialisti ca fiind un stimulent al fertilitatii precum si avocado, consumul caruia ajuta la reglarea ovulatiei si la producerea mucusului cervical care este esential in procesul de conceptie.

Pentru productia hormonilor necesari in facilitarea sarcini, cerealele integrale reprezinta unul dintre cei mai importanti stimulenti, bogate fiind in vitamina B.

Morcovii dezvolta in organism celule care ajuta la cresterea numarului de spermatozoizi avand un aport crescut de betacaroten si vitamina A.

Cel mai mare factor pe care il putem controla pentru stimularea fertilitatii este dieta. O dieta sanatoasa ne ajuta sa mentinem un nivel echilibrat al hormonilor si sa oferim organismului toti nutrientii de care are nevoie.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Sfecla rosie benefica pentru copilul tau

Aboneaza-te la newsletter