☀ HOT DEALS ☀
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Uleiuri cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Magneziu - Vitamine si Minerale

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Magneziu

Date generale despre magneziu:
Magneziul este necesar pentru metabolizarea vitaminei C, a calciului, fosforului, sodiului si potasiului. Se masoara in miligrame. Magneziul este esential pentru buna functionare a muschilor si nervilor. Are un rol important in conversia energetica a glucozei din sange. Cunoscut si ca mineralul "anti-stres". Alcoolicii inregistreaza de obicei un deficit de magneziu. Adultii au nevoie de 250-350 mg zilnic. Pentru femeile gravide si cele care alapteaza dozele necesare sunt 300-355 mg. Corpul omenesc contine aproximativ 21g de magneziu.

Ce poate face magneziul pentru dumneavoastra?
Magneziul are actiune antidepresiva. Contribuie la mentinerea unui sistem cardio-vascular sanatos si preintampina atacurile de inima. Magneziul mentine starea de sanatate a dintilor. Impiedica formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali si biliari. Magneziul amelioreaza neplacerile cauzate de indigestii. Magneziul in combinatie cu calciul, actioneaza ca un tranchilizant natural.

Afectiuni datorate carentei de magneziu:
Tremuraturi.

Surse naturale de magneziu
Cereale nemacinate, smochine, migdale, nuci, seminte, vegetale de culoare verde inchis, banane.Aboneaza-te la newsletter