Promotia zilei
Ai 8% reducere la orice comanda pana la miezul noptii!
00 ore 00 min 00 sec

Ulei din samburi de struguri 10ml

Prezentare: 10 ml
Promotie valabila doar pe Internet!

Uleiul din samburi de struguri este un excelent antioxidant si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Are un efect tonic si revigorant, penetreaza rapid epiderma, protejand impotriva radicalilor liberi si a razelor UVA si UVB. Ajuta pielea arsa de soare sau batuta de vant sa se regenereze foarte repede.

 

4,83 Lei
6,00 Lei

 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

4.8
Adauga comentariu


Descriere generala

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic

Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii. Studiile au aratat ca uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidanta de 50 de ori mai mare decat a vitaminei E si de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C.

Uleiul din samburi de struguri poate fi utilizat sub forma de masaj facial, corporal sau capilar. Poate sa fie o baza pentru diverse creme, masti antirid, lotiuni exfoliante preparate acasa. 

Incearca o masca de fata hand-made foarte simplu din ulei din samburi de struguri:

 Se amesteca 4 linguri de ulei din samburi de strugure cu o lingura de sare de mare, folosind o lingura sau chiar propriile degete. Cu grija si mare atentie la zona sensibila a ochilor, se aplica pasta obtinuta si se intinde uniform.

Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se sterge usor cu un prosop moale. Se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop foarte moale, tamponand pielea.

 
 

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei din samburi de struguri 10.00 ml


Mod Administrare

A se folosi pentru uz extern.


Parerile clientilor (4 comentarii)


Rating general: 4.8 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

dorina (Dragasani)

acum 2 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

Oana (Tg Mures)

acum 3 luni
Foarte bun
Raspunde

Lia (Botosani)

acum 4 luni
Excelent produs! Recomand!
Raspunde

irina (rosiori)

acum 1 an
bun pentru zona ochilor
Raspunde

Vezi toate comentariile


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • -21%
    Ulei de Jojoba 10ml
    Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de \"aurului desertului\", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste în regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aur ...
    7,79 Lei
    9,90 Lei
  • -20%
    Ulei de macadamia 10ml
    Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor irit ...
    4,72 Lei
    5,90 Lei
  • -20%
    Ulei de Vitamina E 10ml
    Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze pielea expusa la razele soarelui. Uleiul cosmetic de vitamina E poate fi folosit in creme, balsame, lotiuni. Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. Tara de origine: Germania.
    9,56 Lei
    11,90 Lei
  • Ulei de Cocos 1l Springmarkt
    Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. „Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos). U ...
    25,14 Lei