Ulei de Ricin 200ml Adams

Prezentare: 200 ml

Uleiul de ricin patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat si pentru a estompa cearcanele. Functioneaza ca o crema anti-imbatranire si previne caderea parului.

12,02 Lei
 

Stoc 18 buc.
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. 

Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt:
  • VINDECA ACNEEA: 
Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee.
  • PASTREAZA PIELEA NETEDA SI TANARA
Uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin. Se maseaza o cantitate mica in jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.
  • TRATEAZA SI PREVINE FORMAREA DE CICATRICI
Uleiul  de ricin va patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale.
  • PREVINE PIERDEREA PARULUI SI AJUTA LA REGENERAREA LUI
Proprietatile anti-bacteriene si anti-fungicide ale acidului ricinoleic protejeaza scalpul si parul de infectii care pot provoca pierderea parului. Acizii grași omega-9 din uleiul de ricin hranesc, de asemenea, parul si scalpul prevenind uscarea acestora
  • PASTREAZA PARUL MOALE SI STRALUCITOR
Uleiul de ricin este un umectant, deoarece atrage umezeala in par si piele. Daca il aplicati pe par, acesta va  arata moale, stralucitor si puternic.
  • INMOAIE SAU CHIAR ELIMINA BATATURILE
Uleiul de ricin inmoaie pielea aspra sau ingrosata, inclusiv calusurile si bataturile. Pentru a trata bataturile, se aplica ulei de ricin pe picioare si se iau sosete din bumbac  inainte de a merge la culcare.
  • VINDECA INFECTIILE PIELII (cum ar fi piciorul de atlet si impetigo)
Se aplica o carpa imbibata in ulei de ricin pe zona afectata. In cazul in care zona afectata este mica se poate aplica un plasture cu cateva picaturi de ulei de ricin.
  • PREVINE APARITIA VERGETURILOR 
Frecati o cantitate mica de ulei de ricin pe burta si coapse zilnic pentru a preveni aparitia vergeturilor in timpul sarcinii sau perioadele de crestere in greutate.
  • ELIMINA NEGII 
Frecati ulei de ricin pe negi in fiecare noapte.Vindecarea completa se face intr-o perioada mai lunga si fara cicatrici.
 
Iata o idee de incercat: daca vrei ca genele sa fie mai dese si mai lungi, apeleaza la uleiul de ricin! 
 
Uleiul de ricin se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi dimineata se spala cu grija fata. Pentru a usura aplicarea puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche.
 
Citeste mai mult despre beneficiile uleiului de ricin: aici.

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de ricin (Ricinus communis) 200.00 ml




Parerile clientilor (2 comentarii)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

iulia ()

acum 24 zile
Intrebare: de unde provin produsele? Nu scrie...
Raspunde
Maria (Targu Mures)

acum 22 zile
Din India.


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei de Cocos 1l Springmarkt
    Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. „Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos). U ...
    18,90 Lei
  • Ulei de Cocos 1000ml Adams
    Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. „Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul cartii The Healing Miracles of Coconut Oil (Puterea miraculos-vindecatoare a uleiului de cocos). U ...
    26,94 Lei
  • Ulei de Vitamina E 10ml
    Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze pielea expusa la razele soarelui. Uleiul cosmetic de vitamina E poate fi folosit in creme, balsame, lotiuni. Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. Tara de origine: Germania.
    9,56 Lei
  • Unt de Shea 65gr
    Cunoscut si sub denumirea de unt de Karite, untul de shea este o crema alba, uneori spre galben auriu, cu multe substante grase. Este extras din alunele de karite; fructe ale arborilor Mangifolia (din regiunea Savannah de vest si din Africa Centrala). Locuitorii africani considera ca untul de shea este \"aurul femeilor\" deoarece un numar foarte mare de femei sunt angajate in producerea acestui ...
    11,80 Lei