Tortul Miere Nuca Fara Gluten, 800g, Marlenka este preparat manual, nu sunt folosiți conservanţi, aceştia fiind prezenţi în formă naturală în miere. Se foloseşte miere din Munţii Beskydy.
Tortul Miere Nuca Fara Gluten, 800g, Marlenka rămâne proaspăt până la: 90 zile - la temperaturi între 2-24°C; 8 luni - dacă temperatura nu depăşeşte 8°C; 12 luni - dacă este stocată la temperatura -18°C. Această performanţă unică se datorează preparării după o reţetă tradiţională armeană.
lapte condensat îndulcit cu cacao (lapte, zahăr, sirop de glucoză, pudră de cacao), margarină, ulei de palmier, ulei de cocos hidrogenat complet, apă, ulei de rapiță, emulgator,(mono și digliceride ale acizilor grași, lecitină din floarea soarelui), regulator de aciditate (acid citric ) arome, colorant (beta carotin ), vitamine A, D, zahar, melani de ouă , făină de orez, miere, 3,8% nucșoară (1,3 %), fibre alimentare de bambus 1,8 %, agent de afânare soda-alimentara, psyllium 0,16%, aroma de vanilie naturală. Produsul poate conține urme de soia.
Valori nutritionale / 100gr: 1766 kJ/ 422 kcal, Grăsimi 23g (acizi grași saturați 13g), Glucide 48g (zaharuri 37g), Fibre 3.1g, Proteine 5.7g, Sare 0.46g.
Prezentare: 800 gr.