Prăjitura Marlenka cu lămâie este preparată manual, nu sunt folosiți conservanţi, aceştia fiind prezenţi în formă naturală în miere. Se foloseşte miere din Munţii Beskydy.
Prăjitura cu miere Marlenka rămâne proaspătă până la: 90 zile - la temperaturi între 2-24°C; 8 luni - dacă temperatura nu depăşeşte 8°C; 12 luni - dacă este stocată la temperatura -18°C. Această performanţă unică se datorează preparării după o reţetă tradiţională armeană.
Ingrediente: lapte condensat îndulcit (lapte, zahăr, sirop de glucoză), grăsimi și uleiuri vegetale, grăsimi hidrogenate, regulator de aciditate (acid citric), făină de grâu, zahăr, ouă, miere (4.5%), ulei de lămâie (0.3%), aromă de vanilie naturală, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, substanță aromatizantă: etil de vanilie.
Prezentare: 800 gr.