Fulgi obtinuti prin presarea boabelor de grau si secara la rece, dupa un brevet premiat. Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Brussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.
100% NATURAL
FARA aditivi sau conservanti
Cum se consuma:
Se pot inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa 10 minute de inmuiere prealabila (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale). Se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoara etc.
Consumul minim recomandat pentru a beneficia de valorile nutritive ale fulgilor de cereale germinate este de 100 g zilnic. Astfel corpul se mentine sanatos si echilibrat.
Valori medii nutritionale | 100 g | CZE (%) |
---|---|---|
Valoare energetica | 308 kcal/1287 kj | 15.4 |
Proteine | 13 g | 26 |
Lipide | 1.8 g | 2.57 |
Carbohidrati | 58 g | 21.48 |
Fibre | 9 g | 36 |
* din cantitatea zilnica estimata (CZE)* pentru un adult, bazata pe 2000 kcal
Tara de origine: Romania
Prezentare: 350 gr.