Luna Vitaking
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante medicinale

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ylang Ylang

Ylang Ylang

Denumire stiintifica: Cananga odorata

Originar din Filipine Ylang-ylang este un mic copac tropical cu flori roz, mov sau galbene, ce creşte şi în Madagascar, Indonezia, Tahiti şi pe coasta de vest a Africii.
 
EFECT: Uleiul de Ylang-ylang este un reputat afrodiziac atât pentru barbaţi cât şi pentru femei... Utilizarea lui duce la depăsirea inhibiţiilor şi la crearea unei atmosfere speciale, propice relaţiilor de cuplu. De asemenea, poate fi încercat în cazuri de impotenţă sau frigiditate. Se poate utiliza în candelă şi mai ales într-un masaj exotic, senzual. De asemenea are efect anti-depresiv, antiseptic, euforic, dezinfectant, sedativ, fiind des folosit în aromaterapie. Esenta de Ylang-ylang are un efect sedativ si calmant asupra sistemului nervos, favorizand relaxarea. Reduce stările de agresivitate, anxietate. Induce dragoste, pasiune, atracţie, pace. El este util în caz de anxietate, depresie, stres, stări tensionate sub formă de băi, masaj sau candele. Are un efect benefic în cazuri de hipertensiune, insomnie, stres, dureri musculare, probleme intestinale.
 
PRECAUTII: Ylang ylang poate cauza iritaţii pe pielea sensibilă nefiind indicat în caz de dermatite sau alte iritaţii iar parfumul său puternic poate provoca cefalee.