Ziua Apidava
toate produsele cu -14% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante medicinale

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ginkgo Biloba

Ginkgo BilobaGinkgo Biloba este obţinut din frunzele arborelui de Ginkgo Biloba. Acest arbore este unul dintre cei mai bătrâni supravieţuitori din lume. Arborele de Ginkgo Biloba a supravieţuit  atât de mult datorită rezistenţei sale crescute la infecţii precum şi la acţiunea paraziţilor şi a poluării.

Beneficii ale Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba se pare că are ca efect stimularea circulaţiei făcând vasele şi celulele sangvine mai flexibile ajutând astfel sângele să circule mai uşor. Îmbunătăţirea circulaţiei poate fi motivul pentru care Ginkgo Biloba are efect pozitiv în afecţiunile vasculare. Acesta include circulaţia cerebrală prin care se asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză. O circulaţie cerebrală deficitară determină tulburări de memorie şi concentrare dar şi afectarea altor funcţii cognitive.Studii efectuate în Europa au demonstrat că Ginkgo Biloba este eficient în dezvoltarea memoriei şi concentrării şi în îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

Ginkgo Biloba este de asemenea cunoscut ca şi antioxidant, eliminând radicalii liberi- molecule care afectează celulele şi pot contribui la apariţia afecţiunilor cardiovasculare, a îmbătrânirii, a unor forme de cancer, artrită sau alte afecţiuni.
Preparatele de Ginkgo Biloba se administrează o dată sau de două ori pe zi, ca supliment alimentar.