☀ HOT DEALS ☀
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Cardiovasculare.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Click&Collect - Simplu. Comod. Ieftin.


1 Alegi pe site produsele dorite, iar la plasarea comenzii alegi optiunea de livrare Click&Collect si punctul de livrare (magazin Vitamix)

2 Cand comanda ta ajunge la magazinul Vitamix ales de tine, vei primi un mail si un SMS, continand codul de autentificare, adresa, nr. de telefon si programul de functionare a punctului de ridicare

3 Mergi la magazin cand ai timp, platesti si ridici coletul.
  • Cost livrare avantajos
  • Fara sa astepti dupa curier
  • Fara sa stai la rand

Intrebari frecvente


In cat timp se livreaza coletul meu prin Click&Collect?

Comenzile pentru serviciul Click&Collect sunt trimise de 2-3 ori pe saptamana (in functie de locatie). In momentul alegerii livrarii prin Click&Collect este afisata si data aproximativa in care coletul va ajunge la punctul de ridicare. (cu toate acestea serviciul de livrare este efectuat de un partener (Urgent Curier, Fan Curier, etc) si pot aparea intarzieri independente de noi)

Pot comanda orice prin Click&Collect?

Da, chiar orice. Orice produs, indiferent de volum sau greutate, va fi trimis catre magazinul Vitamix ales de tine.

Cum platesc?

Poti sa platesti cu cardul sau cash in magazinul Vitamix. Ca si dovada a platii, vei primi un bon fiscal. Daca doresti factura fiscala, anunta colega noastra, si iti va emite factura pe loc.

Cat costa livrarea prin Click&Collect?

Livrarea prin Click&Collect costa 5.95 Lei pentru comenzi pana la 99 Lei, si este gratuita peste aceasta suma.

Pot completa comanda mea in magazin?

Colete comandate online vin dintr-un depozit separat, si pana la inmanarea ei, apartin unei alte gestiuni (decat ceea din care il ridici). Din aceasta cauza comanda ta nu poate fi 'completata'. Dar evident, poti oricand, sa cumperi diferite produse din magazinul in care te aflii.

Cand pot ridica coletul meu?

Imediat ce coletul tau ajunge la punctul de ridicare, vei primi un mail si un SMS cu codul de identificare, adresa, programul si cu numarul de telefon din locatie pentru o comunicare mai usoara. De asemenea mesajul contine si un link cu directiile catre locatia de ridicare. Pana atunci poti consulta programul magazinelor noastre pe pagina Magazine Vitamix
Poti ridica coletul in timpul programului timp de 7 zile calendaristice, din momentul receptionarii mesajului.