Zilele Ayurmed
toate produsele cu -12% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Bloggers Wanted - VitaMix si bloguri de succes

Această campanie este destinată sufletelor deschise și iubitoare de redactare sau comunicare prin imagini!

Dacă ai un blog pe care scrii regulat, o pagină de facebook urmărită, o pagină de Instagram iubită sau un canal de Youtube vizualizat, te invităm să iei parte în această campanie.

Aceasta constă în crearea unei legături cu tine, pasul următor fiind alegerea unui produs care îți place, iar noi ți-l oferim în schimbul unei recenzii al acestuia pe pagina ta!

Scopul nostru în general este să promovăm un stil de viață sănătos. Însă de astăzi ne dorim să creăm legături și cu influencerii în devenire sau deja cunoscuți.

Cum funcționează de fapt?

✔ Pentru a lua parte la această campanie, trebuie să fii un blogger, vlogger sau să ai un website cu aproximativ 1.000 de vizitatori pe zi. Dacă domeniul tău de interes este Facebook sau Instagram, criteriul este de aproximativ 4-5.000 de urmăritori la pagina ta.

✔ Alege 2-3 produse de pe site-ul nostru care să facă parte din următoarele mărci: Adams SupplementsBunica AgafiaCorpore Sano, Natrue, Oma GertrudeOrganic PeopleQuin Bitespringmarkt. Însă dacă nu reușești să alegi îți vom recomanda noi cateva.

✔ Trimite-ne un mail cu produsul ales, motivul pentru care ai ales produsul acesta și motivul pentru care ne urmărești. Respectiv statisticile paginii tale, în mod orientativ.

✔ Noi îți trimitem produsul și așteptăm review-ul despre el! Termenul de publicare este de 14 zile după primirea produsului.

✔ Articolul trebuie să conțină informații relevante, originale și cel puțin 2 link-uri directe către site-ul nostru.

Atât de simplu, și este una dintre temele cele mai importante ale acestui secol, sănătatea.

Fiecare avem o perspectivă diferită asupra acestei teme, și este important să o transmitem mai departe.

Dacă te interesează te invităm să pășești alături de noi spre succes. Ne interesează influencerii din diferite categorii, precum sănătate, culinar, lifestyle, sport, parenting, beauty, etc. Indiferent dacă iubești să scrii pe un blog sau pe Facebook, dacă te exprimi mai corect în imaginile de pe Instagram sau în videoclipurile de pe Youtube, pe noi ne interesezi!

Dacă simți că te integrezi în descrierile acestor rânduri te invităm să transmiți alături de noi o imagine și un brand care promovează iubirea pentru natură și valorile noastre.

Contactează-ne la adresa de mail: marketing@vitamix.ro

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.