Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Trei motive ascunse in spatele cistitei cronice

Trei motive ascunse in spatele cistitei cronice
     

In ciuda faptului ca infectia urinara este de origine bacteriana, si factorii psihologici predispun la aparitia acestuia.


Problema vezicii urinare la femei este o boala frecventa in perioada de toamna-iarna.

Motivul frecventei acesei boli - mai ales la femei - are caracteristici anatomice. Deoarece uretra este mai scurta la femei decat la bărbaţi, bacteriile patrund mai usor si mai rapid in vezica urinara.


Cu toate acestea, in spatele acestei boli se pot ascunde si motive psihologice. Infectia tractului urinar pe motive psihologice semnalizeaza faptul, ca nu ne exprimam frustratia, durerea, şi ca traim in incertitudine.

 

 

Semnele infectiei urinare:


  • dureri abdominale,

  • sânge în urină,

  • nevoia de a urina frecvent,

  • urinare incomoda, dureroasa.


Infectiile frecvente pot fi asociate cu acumularea de stres si emotii negative, cum ar fi ura, furia, dezamagirea, etc. S-ar putea ca in spatele acestei boli sa fie ascunsa o aversiune, iritaţie sau orice alt sentiment negativ, care afecteaza relatiile personale.


Vezica urinara simbolizeaza si asteptarile noastre fata de viata. Cistita cronica poate indica faptul ca avem tendinta de a se agata de o problema veche, la care nu vrem sau nu stim sa renuntam. In scopul de a „scapa” de cistita cronica, trebuie sa ne punem in primul rand intrebarea: ce vreau sa-mi retin in viata - pe plan emotional, si la ce ar fi mai bine sa renunt?

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ciupercile au secretul sanatatii

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.