Luna Pro Natura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Suplimentele care dau creierul tău un impuls

Suplimentele care dau creierul tău un impuls
     

Creierul uman are nevoie de nutritive specifice pentru a functiona la o capacitate de varf. Anumite substante nutritive sunt obtinute foarte greu doar din alimente. Cu ajutorul suplimentelor naturale insa, putem sa asiguram creierului nostru functionarea sanatoasa.

Vitamina D3

Nivelul vitaminei D3 in organismul uman este foarte importanta. Nivelul redus de vitamina D3 poate duce la autism, dislexie, boli neurodegenerative, Alzheimer, Parkinson, etc. Sursa optima de vitamina D3 este soarele, insa in ziua de azi oamenii isi petrec foarte mult timp in incinta unei cladiri.

Probiotice

Pentru sanatatea creierului este foarte importanta sanatatea intestinelor. Cand cineva are probleme intestinale, bacteriile si parazitii elibera toxine in sange, care odata ajunsi in creier provoaca inflamatii ceea ce duce la memorie slaba, sau chiar si la degenerare de creier.

Vitamina B-complex

Metilarea este un proces biochimic care se repeta de foarte multe ori in organismul nostru. Prin acest proces putem sa reparam ADN-ul din organism. Vitaminele B sunt esentiale pentru procesele de metilare sanatoase. De asemenea este esential sa mancam si multe legume cu frunza verde.

Pe langa o dieta sanatoasa si pe langa folosirea suplimentelor naturale, creierul nostru mai are nevoie si de odihna. Cele 8 ore de somn sunt necesare nu numai creierului, ci si organismului nostru.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Suplimente naturale impotriva stresului

Aboneaza-te la newsletter