⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Suplimente naturale impotriva stresului

Suplimente naturale impotriva stresului
     

Perioadele de stres pot afecta sănătatea, somnul și buna dispoziție. În timp ce stresul cronic de lungă durată este un semn că ar trebui să schimbăm stilul nostru de viață, uneori trecem prin perioade stresante mai scurte și știm când se va termina această fază neplăcută. Dacă ne aflăm în situația a două, trebuie să știm că o dieta echilibrată, 8 ore de somn, cel puțin 30 de minute de mișcare/zi și niște suplimente naturale ne pot ajuta să trecem peste perioada asta.

Vitamina B complex

Vitaminele B sunt recomandate în mod regulat împotriva stresului, însă trebuie să știm că ele lucreaza bine împreună, cea ce înseamnă că este recomandat folosirea complexului B.  Cercetările au arătat, că folosind doar o singură variantă de vitamana B poate duce la deficiența în alte vitamine B.

Vitamina C și D

În timpul stresului, sistemul imunitar se afla într-o stare slăbită. Un impuls suplimentar de vitamina C și D ajută sistemul imunitar și ne poate scăpa de posibilitatea unei infecții bacteriene.

Melatonina

Dacă vitamina B complex nu ne-a ajutat cu problemele de somn, melatonina ne va scăpa de insomnie și vom avea în sfârșit 8 ore de odihnă.

Calciu și magneziu

Calciul și magneziul fac o echipă bună. Magneziul calmează organismul, calciul întărește oasele și dantura. Ambele produse întăresc sistemul imunitar.

Dacă e vorba de stres, nu trebuie să ne bazăm pe alcool, nicotină, cofeină, sau alte substanțe care pe moment ne scapă de această problemă. Trebuie mai întâi să ne dăm seama de ce ne confruntăm cu această problemă și mai apoi să încercăm să folosim cât mai multe produse naturale, pentru a avea a stabilitate în sănătatea noastră.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.