⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Iată cât de benefică este sarea pentru organismul tău...

Iată cât de benefică este sarea pentru organismul tău...
     

Sarea este un aliment care nu trebuie să lipsească din alimentația noastră însă în cantități mici de aproximativ 6 grame pe zi.

Sarea este un mineral cunoscut sub denumirea tehnică de clorură de sodiu. Tocmai conținutul de sodiu al sării este important pentru organism, deoarece corpul uman are nevoie de o anumită cantitate de sare pentru a funcționa corect. Sodiul ajută corpul să își mențină un nivel corect de fluide, ajută celulele să absoarbă nutrienți și de asemenea joacă un rol important în transmiterea impulsurilor electrice către nervi.

Sarea este esențială pentru menținerea sănătății celulelor din organism, însă pentru acest lucru nu este necesară o cantitate mare. Sarea ajută și îmbunătățește activitatea inimii și ajută la menținerea hidratării corpului (lipsa sării din organism duce la eliminarea rapidă a lichidelor, ceea ce provoacă deshidratare, care poate fi destul de periculoasă).

Sodiul din sânge te ajută să păstrezi mușchii la un nivel cât mai bun, mai ales în timpul exercițiilor fizice. În primul rând că sarea impiedică deshidratarea excesivă, ceea ce înseamnă că vei transpira mai puțin, dar suficient cât corpul tău să elimine toxinele. De aceea, medicii recomandă persoanelor care fac sport, să consume anumite produse cu sare (de exemplu covrigei) înaintea unui antrenament fizic, iar dupa acesta să bea apă doar cât consideră ca au nevoie și în niciun caz să se forțeze.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.