Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile Seleniului

Beneficiile Seleniului
     

Suntem expusi in fiecare zi la toxine, poluare si chimicale: in urma detoxifierii se elimina aceste elemente toxice din organism. Una dintre beneficiile seleniului in organism este rolul sau in producerea de glutation peroxidaza, care este o enzima responsabila de detoxifiere. Dar nu numai! Seleniul este un oligoelement cu efect antioxidant puternic. Antioxidantii protejeaza si repara celulele corpului, astfel sa nu fie afectate de efectele radicalilor liberi si joaca un rol important si in metinarea sanatatii.

Exista evidente clinice  care demonstreaza ca seleniul este foarte important si pentru imunitate. Ea stimuleaza productia de anticorpi in organism, are capacitatea de a reduce din toxicitatea unor metale precum plumbul, cadmiul, mercurul si neutralizeaza efectul unor substante cancerigene. 

Seleniul organic stimuleaza fertilitatea, mai ales in cazul barbatilor. Are puterea de a creste rata spermatogenezei si de a imbunatatii locomotia spermatozoizilor, dar are beneficii si in buna functionare a prostatei. Iar in cazul femeilor: amelioreaza simptomele menopauzei si imbunatateste calitatea vietii din aceasta etapa dificila din viata unei femei.

Psihologul James G. Penland, care a coordonat un studiu despre seleniu pentru Departamentul American al Agriculturii, a afirmat ca seleniul produce o dispozitie mai buna subiectilor, chiai daca ei nu prezinta semne de deficit de seleniu. Cu alte cuvinte, dispozitia noastra poate fi stricata si de deficite subclinice nedetectate la moment.

Citeste mai mult despre acest studiu aici: http://www.nytimes.com/1997/02/19/us/hopes-rising-for-selenium.html?pagewanted=all

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

"Boabele lui Dumnezeu" - Amaranth

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.