⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Alcoolul distruge oasele!

Alcoolul distruge oasele!
     

Printr-un sondaj recent facut, s-a constatat ca consumul de alcool duce la  pierderea greutatii oaselor. Se expune la mare risc cel care consuma zilnic alcool,
si din greseala cade si rupe o mana sau un picior.Mai bine spus, alcoolul opreste vindecarea oaselor rupte.Intr-o cercetare s-a constatat ca pe parcursul vietii oasele noastre se reinnoisesc de mai multe ori. Cateva celule din corp aleg “bucatile coapte” pentru reinnoire,  si in locul lor construiesc altele noi.
In cazul persoanelor sanatoase, acesta este un proces echilibrat, greutatea neta a oaselor nu se schimba. Insa la persoanele care consuma mult alcool oasele se pot misca, din cauza ca reinnoirea oaselor este evitata.

Osteoporoza cauzata de alcool ,difera de simptomele cauzate de schimbarile hormonale postmenstruale aparuta la femei. Cu cat este mai mare consumul de alcool, cu atat mai mult schimbari apar in celulele oaselor. Printre altele scade si numarul celulelor din maduva oaselor.

Consumul de alcool la femei atrage dupa sine o serie de probleme serioase, cum ar fi osteoporoza, cancerul de san etc.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.