Luna Apidava
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

3 Cauze pentru care curățarea ficatului este indispensabilă

3 Cauze pentru care curățarea ficatului este indispensabilă
     

Sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane depinde de cât de bine corpul îndepărtează și curăță toxinele. Cu expunerea la toxine de mediu, produse toxice de îngrijire a corpului și alimente procesate, majoritatea oamenilor au nevoie disperată de o detoxifiere serioasă! Curățarea  ficatului reprezintă o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Una din principalele modalități prin care organismul elimină toxine este prin ficat. De fapt, ficatul este unul dintre cele mai grele organe, funcționează neobosit pentru a detoxifica sângele, pentru a produce bila necesară digerării grăsimilor, descompunerea hormonilor și stocarea vitaminelor, mineralelor și fierului esențial.

Iată câteva cauze pentru care curățarea ficatului este importantă:

 1. Îndepărtarea din corp a excesului de deșeuri – Ficatul este un detoxifiant natural, dar, din păcate, poate fi copleșit atunci când este inundat de tone de toxine. Ai fi surprins de cantitatea de deșeuri pe care corpul tău o poate suporta peste luni și ani. Această acumulare de toxine poate provoca multe tipuri de probleme de sănătate.
 2. Îți stimulează sistemul imunitar – Ficatul face parte din sistemul imunitar și joacă un rol major în susținerea acestuia. Este suficient să spunem că este nevoie de un ficat sănătos pentru o imunitate sănătoasă.
 3. Ajută la scăderea în greutate – Când cureți ficatul, vei putea să-ți metabolizezi mai bine grăsimile și îți poate îmbunătăți echilibrul hormonal. Atunci când hormonii tăi nu funcționează corect, excesul de greutate ar putea fi unul dintre simptome.

 

Semnele unui ficat care nu funcționează corect

Dacă ai observat recent vreunul dintre simptomele enumerate mai jos, ai putea suferi de afectarea funcției hepatice:

 • Balonare și gaze
 • Reflux acid și arsuri la stomac
 • Constipație
 • Pielea și/sau ochii gălbui - icter
 • Incapacitatea de a slăbi
 • Tensiunea arterială crescută
 • Anxietate sau depresie
 • Oboseală cronică
 • Transpirație excesivă

 

Din fericire poți ajuta la îmbunătățirea ficatului printr-o curățare completă. Iată câțiva pași pentru a obține o curățare naturală a ficatului:

 • Elimină alimentele toxice din dieta ta – Dacă ai o dietă bogată în alimente procesate, vei pune sănătatea ficatului tău în pericol deoarece aceste alimente funționează practic împotriva sănătății ficatului.
 • Consumă suc de legume crude – Poate fi aproape imposibil să mănânci toate legumele crude de care ai nevoie pentru ca ficatul să fie curățat eficient. Cu toate acestea, prin extragerea unei varietăți de legume crude, poți obține cu ușurință cele 4-5 porții de legume proaspete, organice de care ai  nevoie.
 • Consumă alimente bogate în potasiu – Alimentele bogate în potasiu contribuie la scăderea tensiunii arteriale sistolice, la scăderea colesterolului și la susținerea unui sistem cardioascular sănătos, pe lâgă faptul că te ajută să îți cureți ficatul.

Curățarea și detoxifierea ficatului ajută la eliminarea medicamentelor, metalelor grele și a tuturor deșeurilor din organism. Pentru a-ți menține ficatul sănătos, fă periodic o curățare de 24 de ore! Menține o dietă sănătoasă lipsită de alimente procesate și bogată în legume, leguminoase și cereale integrale!

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.