✨ TENTATIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiul de susan

Uleiul de susan
     
Cel mai important element pentru piele conținut de uleiul de susan, care îl face atât de benefic și hidratant, este vitamina E

Uleiul de susan conține vitamine din complexul B, vitamina A, dar și alți nutrienți, printre care fosfor, cupru, calciu, zinc și magneziu. 
Deși este gras și dens, uleiul de susan este absorbit în totalitate de piele, în special în asociere cu un masaj intens.
Principalele beneficii a uleiului de susan in ingrijirea pielii:

•protectie solara 

•hidratarea pielii

•detoxifiere - poate absorbi substantele toxice

•acţionează ca o substanţă antibacteriena pentru a preveni bacteriile orale

•previne acneea 

•vindeca erupţiile cutanate uşoare a copilului
•pentru calmarea arsurilor provocate de soare sau de vant
•pentru tratarea unor infectii bacteriene sau micotice (este eficient chiar si impotriva candidozei)
•pentru eliminarea matretei
•pentru reducerea caderii parului
•pentru a inchide la culoare parul
•proprietatile antiinflamatorii fac din uleiul de susan un mijloc excelent de tratare a durerilor articulare
•emolient excelent
• calmant
• previne acumularea de grasimi pe piele
• restructureaza si hidrateaza pielea
• intarzie procesul de imbatranire a pielii.
Uleiul de susan poate fi folost in cosmetica astfel:

- ca ulei de masaj; 
- in masti de fata cu propretati antifungice, antibacteriane, si antiseptice;
- in masarea regiunii sensibile a ochilor, pentru efectul antioxidant al uleiului de susan;
- ca scrub pentru corp, impreuna cu zahar brun sau malai;
- ca tratament eficient impotriva problemelor cu matreata;
- pentru prevenirea parodontozei se aplica seara pe gingii, dupa spalarea normala a dintilor, doua-trei picaturi de ulei de susan.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Beneficiile uleiului de canepa

Aboneaza-te la newsletter