✨ TENTATIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Silimax - protecție maximă a ficatului

Silimax - protecție maximă a ficatului
     

 

Ficatul și creierul sunt două organe metabolic active, care se află sub amenințarea constantă de boli provocate de radicalii liberi. Colesterolul și trigliceridele crescute combinate cu anomalii de glucoză din sânge și obezitatea provoacă daune în matricea celulară a ficatului și creierului care se agravează în timp.

Boala de ficat gras non-alcoolic (NAFLD) afectează o valoare estimată de 20 la 40% din adulți în societatea de Vest și poate atinge aproape jumătate din cei ajunsi la împlinirea vârstei de 85 de ani.

Silimarina este compusul activ ce se găsește în mod natural în armurariu, care este prezent pentru a oferi un grad semnificativ de protecție împotriva NAFLD și de îmbătranire anormală a creierului.

S-a demonstrat că silimarina previne și trateaza leziunile hepatice.

Ficatul are rolul de a efectua mai mult de 300 de funcții metabolice critice în corpul nostru. Una dintre aceste funcții este formarea de colesterol și lipide esențiale care sunt necesare pentru sinteza celulară și reparații. O dieta bogata în carbohidrați și grăsimi hidrogenate prelucrate sintetice pot duce la înmulțirea trigliceridelor din sânge, care se depun în celulele hepatice și NAFLD se poate dezvolta.

Silimarina protejeaza nervii și procesul de îmbătrânire a acestuia.

Silimarina este capabila să traverseze bariera hemato-encefalică și afectează funcția neuronală și neurotransmitătorii chimici. Cunoscut pentru capacitatea de detoxifiere a ficatului, silimarina exercită, de asemenea, un avantaj de protecție puternică împotriva leziunilor nervilor și de conservare a creierului.
Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter