✨ TENTATIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sâmburi de Caise Amari - proprietăți miraculoase

Sâmburi de Caise Amari - proprietăți miraculoase
     

Sâmburii de Caise conțin proteine, acizi grași, dar și vitamine (A, C, B) și minerale, precum fierul sau magneziul. Dintre toate alimentele, sâmburii amari de Caise reprezintă cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17.

Sâmburii de caise conțin din belsug Vitamina B17, cunoscută și sub denumirea de amigdalina. Vitamina B17 este un ajutor foarte împortant în lupta împotriva principalului inamic al sănătăţii omului, cancerul şi ajută la prevenirea acestei boli. B17 reprezintă un prim ajutor pentru organism în lupta împotriva bacteriilor şi infecţiilor, în remedierea ţesuturilor bolnave, în dezvoltarea unei danturi şi structuri osoase solide. Datorită conţinutului de celuloză şi pectină, sâmburii de Caise sunt foarte des folosiţi ca laxativ uşor. Cu un conţinut bogat în fier, sâmburii de Caise sunt recomandaţi în cazuri de anemie, ajutând totodată la creşterea cantităţii de hemoglobină.

Sâmburii de Caise amari au fost folosite ca un remediu naturist în Rusia începând cu 1845, iar în SUA înca din 1920, de asemenea, au fost mult timp folosite în medicina Chineză pentru probleme respiratorii, indigestie, hipertensiune arterială și artrită.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter