✨ TENTATIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Orzul verde menține tinerețea organismului

Orzul verde menține tinerețea organismului
     

Incă din antichitate Orzul verde (Hordeum vulgare), a fost folosit pentru efectele benefice remarcabile asupra organismului deoarece conține în cantități considerabile cele mai valoroase elemente necesare dezvoltării armonioase a corpului omenesc.

Dr. Hagiwara Yosihide, chimist japonez și om de știință care a dedicat 20 ani din viață pentru a găsi "cei mai bogați nutrienți din plante", a afirmat ca Orzul verde se încadrează în aceasta categorie de plante. El a descoperit că, atunci când frunzele de orz ajung la 25-35 cm conțin foarte multe vitamine, minerale, proteine, zahăr și fibre, care sunt esențiale pentru o bună funcționare a organismului.

Această plantă miraculoasă  are la fel de multă vitamina C ca și citricele. Vitamina C este esențială pentru ochi, dinți, gingii, mușchi și articulații, deasemenea este o sursă excelenta pentru vitaminele B, care facilitează utilizarea de carbohidrați pentru energie și ajută la digestie și sistemul nervos. Vitaminele B sunt esențiale pentru creier și dezvoltarea normală a corpului, precum și pentru toate glandele suprarenale. Ele sunt adesea numite ,,vitamine anti-stres''.

Vitamina E este un antioxidant și fără ajutorul ei organismul se comfruntă cu degenerare musculară, sterilitate și vindecarea lentă a rănilor și infecțiilor. Vitamina E este, de asemenea, un protector al inimii. Tipul de vitamina E găsit în  Orzul verde este de multe ori mult mai ușor asimilabil de către organism decât viatminele sintetice.

Orzul verde este o sursă bogată de fier, un mineral necesar pentru formarea celulelor roșii din sânge și transportul de oxigen de la plămâni la celule.

 Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter