✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiul de cocos ne ajută să ne menținem în formă

Uleiul de cocos ne ajută să ne menținem în formă
     
Uleiul de cocos este un ulei special care a reușit să ofere beneficii în mai toate domeniile precum în cel culinar, cosmetic ori medical.
În arta culinară este folosit deoarece are un punct de ardere de 182 de grade Celsius, având o rată de oxidare lentă și prin urmare este rezistent la râncezire. S-a dovedit a fi eficace în menținerea nivelului de colesterol din sânge, în controlul tensiunii arteriale și în diabetul zaharat. 
 
Un alt beneficiu îl are în faptul că ajută în pierderea în greutate. Stimulează sistemul imunitar și astfel asigură o digestie bună.
Uleiul de nucă de cocos este benefic pentru inimă. Acesta conține aproximativ 50% acid lauric, care ajuta la prevenirea în mod activ diverse probleme cardiace, cum ar fi nivelul ridicat de colesterol și a tensiunii arteriale. Grăsimile saturate prezente în uleiul de nucă de cocos nu sunt dăunătoare spre deosebire de cele găsite în uleiurile vegetale. Ulei de nucă de cocos nu duce la creșterea în nivelurile de LDL, și se reduce incidența de accidentare și de deteriorare a arterelor și, prin urmare, ajută la prevenirea aterosclerozei.
 
Ulei de nucă de cocos este foarte util pentru pierderea în greutate. Acesta conține acizi grași, care ajută la inlăturarea greutății excesive. De asemenea, este ușor de digerat ajutând astfel la funcționarea sănătoasă a glandei tiroide și a sistemului endocrin. Mai mult, crește rata metabolismului organismului prin eliminarea stresului oferind. Prin urmare, persoanele care locuiesc în zonele tropicale de coastă, care folosesc ulei de nuca de cocos în fiecare zi, că ulei de gătit primar, nu sunt în mod normal, obezi sau supraponderali.
 
Acest ulei este folosit adesea de catre sportivi, în bodybuilding și de către cei care sunt la dietă. Motivul din spatele acesteia fiind că uleiul de nucă de cocos conține mai puține calorii decât alte uleiuri, conținutul de grăsime este ușor transformat în energie, și nu duce la acumularea de grăsime în inima și artere. Ulei de nucă de cocos ajută la creșterea energiei și a rezistenței, și, în general, îmbunătățește performanțele sportivilor

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.