⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Noni si sarcina

Noni si sarcina
     

Fructul Noni în cultura indiana era numit "Fructul Zeilor", un nume care sugerează beneficiile sale extraordinare. Este bogat în substanțe biologic-active, în vitamine și în minerale. Sucul din fructe de Noni este excelent pentru menținerea stării de sănătate, consumul acestuia contribuind la îmbunătățirea rezistenței organismului la factorii externi, la reducerea oboselii și la creșterea performanțelor fizice și intelecuale. În plus, sucul de Noni, ajută la menținerea rezistenței naturale a organismului. Noni normalizeaza funcțiile celulelor și îmbunătățește asimilarea nutrienților, activează mecanismul antiinflamator și are efect antialergic. Fortifică și reglează ciclul veghe-somn, reduce reacțiile puternice la stres, reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge și reduce riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare celebrale.

În zona Pacificului, Noni era folosit în principal în rezolvarea problemelor asociate perioadei de sarcină, copilăriei și îmbătrânirii. Defapt nu au existat studii clinice sau științifice privind administrarea în timpul sarcinii a  acestui fruct. deoarece există multe argumente pro și contra administrării de Noni. Dr. Neil Solomon în cartea “Noni, fructul tropical cu 101 de proprietăți medicinale“ scrie că “Noni poate fi consumat de către femeile gravide și femeile care alăptează“.

Noni stimulează sistemul digestiv și ajută la eliminarea gazelor. Este eficient în curățarea depozitelor de pe pereții intestinelor. Acest lucru are ca urmare o ușoară agitație la nivelul intestinelor și, în rare ocazii, deranjează stomacul – ceea ce nu e de dorit în sarcină.

Este recomandat a se consuma pe timpul sarcinii și alăptării doar Noni Organic, aceasta este 100% natural 

Citeste mai mult: http://www.nonihealth.co.nz/noni-info/research-and-observations/noni-juice-and-pregnancy/

 

Copilul meu - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Broccoli si reducerea riscului de cancer

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.