DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Funcționarea normală a creierului

Funcționarea normală a creierului
     

Creierul este cel mai semnificativ și complex organ al corpului uman. Din ce în ce mai mult, devenim conștienți de faptul că anumiți nutrienți pot ajuta la protejarea sănătății creierului.

Uleiul de pește este un supliment popular eliberat fără prescripție medicală, extras din pești grași, cum ar fi sardinele, hamsia, macroul și somonul.

Uleiul de pește conține în principal două tipuri de acizi grași omega-3 acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), care sunt bine cunoscuți pentru sănătatea inimii și beneficiile pielii. Cu toate acestea, uleiul de pește are, de asemenea, un impact incredibil asupra creierului, mai ales atunci când vine vorba de pierderi ușoare de memorie și depresie.

EPA și DHA sunt cei doi acizi grași omega-3 primari găsiți în uleiul de pește. Deoarece oamenii nu respectă adesea aportul recomandat de pește, suplimentele de ulei de pește pot fi o alternativă convenabilă pentru a-ți oferi beneficiile omega-3 pentru sănătate.

Cum afectează Omega-3 creierul?

Omega-3 sunt vitale pentru funcționarea și dezvoltarea normală a creierului. Nivelurile scăzute de omega-3 pot accelera îmbătrânirea creierului și pot contribui la deficite ale funcției creierului.

Uleiul de pește are un impact semnificativ asupra persoanelor cu pierderi de memorie – Studiile arată că uleiul de pește nu îmbunătățește funcția creierului la persoanele cu boala Alzheimer. Cu toate acestea, cercetările sugerează că persoanele cu scăderi ușoare ale funcției creierului pot beneficia de cele mai multe beneficii din consumul de ulei de pește.

Uleiul de pește poate îmbunătăți depresia – Suplimentele de ulei de pește, în special cele care conțin cantități mari de EPA, pot îmbunătăți simptomele depresive la persoanele cu depresie. Se pare că au cele mai mari efecte la cei care iau deja medicamente antidepresive.

Persoanele cu depresie sau cu o ușoară scădere a funcției creierului ar putea lua în considerare administrarea zilnică a acestor suplimente!  Creșterea aportului alimentar de omega-3 DHA și EPA poate avea o influență pozitivă pe termen lung asupra sănătății tale!

Savuros si sanatos - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.